Ötvös Tibor

Lesz Underworld 4?

A harmadik Underworld még jócskán készül, ám Len Wiseman már a negyedik rész elkészítésére próbálja rávenni a Lakeshore Entertainment fejeseit. A negyedik epizód tovább fűzné Beckinsale és Speedman történetét.

Az Underworld a mai napig kellemes emlékeket ébreszt a hazai rajongókban, hiszen nagyrészt Magyarországon forgatták a széria első részét. A második, Evolúció alcímet viselő rész látványosabb volt, ráadásul tovább fűzte a farkasember és a vámpír szerelmi szálát.



Jelenleg a Lakeshore Entertainment az Underworld 3: Rise of the Lycans forgatásán dolgozik, ám a rendező, Len Wiseman már a következő részen töri a fejét. A trilógia záró darabjában a kezdeteket ismerhetjük meg, így az Underworld 4-ben Beckinsale és Speedman keveredne újabb kalandba.

"Biztosan mozikban mutatjuk be" - kezdte a Lakeshore vezetője. "A harmadik rész nagyon egyben lesz és közben eljutunk a negyedik részhez is. A kezdetek kezdetén három részt terveztünk: egy első részt, egy folytatást és egy előzmény filmet. Így a negyedik az Evolúciót folytatná és visszatérne benne Beckinsale és Speedman is."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zberta #4
    Reg5 : és miért szánalom vázold már fel...!?
    azért mert neked nem tetszett!?

    sztem simán jobb mint pl. a penge 3 és a 2 sem volt rosszabb mint az 1 sőt az egész világ ami ábrázolva van benne szerintem stílusos a bakik ellenére is...
    egy 1x nézhető látványos mozi! én várom már a folytatást!
  • chuckyX #3
    sztem ne legyen
  • ffxi #2
    Helyes! Beckinsale visszatér. Ezért a 3.at meg sem nézem.
  • Reg5 #1
    A 2. rész mekkora szánalom! Nemrég néztem meg, de egyedül Beckinsale volt jó a az filmben... Szóval a 3-tól nem várok sokat, sőt!