Szekeres Viktor

Győzike után Kordáék is valóságshow-t kapnak

Ki hitte volna, hogy valaki nyugdíjasként éri meg második vagy harmadik újjászületését? Miközben azt rebesgetik, hogy az RTL Klub Gáspár Győző reality-jét Fekete Pákóéra cserélné, addig a Viasat 3 nem tétovázott és leigazolta magának Korda Györgyöt és Balázs Klárit.

A hajdan volt táncdalénekes legenda a Sport1-es pókerközvetítésekkel lett tíz-, sőt százezrek kedvence, majd pedig az m1-en bontogatta műsorvezetői szárnyait, amikor is egy ismert rádiós műsorvezetővel, Harsányi Leventével vezette le kettesben a Csináljunk fesztivált című műsort.


Kordában, illetve jobbik felében, Balázs Kláriban úgy tűnik, hogy a Viasat 3 is fantáziát látott, hiszen az énekespárost "világkörüli" útra küldték, hogy kalandjaikat több kamerával rögzítve itthon egy több részes dokureality-vel kedveskedjenek a nézőknek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • M0RN1NGST4R #15
    Mi lesz a cime? Gyurika, vagy Klárika?
  • Nebojsa #14
    Emberek! Duna TV, azt kell nézni! Messze a leg stresszmentesebb műsorok mennek rajta! Nincs az a sok csillogás, meg idegesítő felhajtás és hangoskodás+minimál reklám és értelmes dokuk, meg közéleti műsorok.

    Sirály
  • Inquisitor #13
    http://www.youtube.com/watch?v=COgIHWeqz-w
    Ehh, úgy látom törölték csak ezt a rossz minőségű részletet leltem fel.
  • Inquisitor #12
    Gondolom a Youtube-on keringő, befüvezett műsorvezetős hollandiai rész ki lesz vágva, nem de? Úgy látszott ott betttet a kaput valami vicces süti a Coffe-shopban. :D

    "Mikor lapozott mindig megnyalta az ujját előtte és ez számomra nagyon zavaró volt, látni lehetett a mozdulaton, hogy nagyon erőltetett és belevitt elem."

    Azon se lepődnék meg ha a papirokon ilyen értelmetlen szöveg lenne, vagy üres lenne, hála a súgógépnek ... meg amilyen kvalitásúak ezek a műsorok és a kérdések, kb. 5 sor szöveg lenne a lapon, minek lapozni? ;)
  • redfish #11
    Eddig azt hittem, hogy Győzike után rémesebb már nem jöhet...
    DE!
    A Korda-házaspár.

    Mi jöhet még?... Uhrin Benedek?...

    Én is már csak a Spectrum-ot, Discovery-t, National G.-t és ha filmre vágyom a HBO-t, Hallmark-ot nézem.
  • gabona #10
    Érdekes...
    Ehhez kapcsolódva nekem is van egy történetem. Nem tudom már melyik magyar csatornán szokott lenni egy műsor. Egy betelefonálós, zenekívánságokkal és sok sok kvízkérdés. Egyszer véletlen odakapcsoltam. Lényeg, hogy a műsorvezető férfi és a kezébe tartogatott egy A4-es papírjegyzetet - ami gondolom segített neki a műsorvezetéshez -. Mikor lapozott mindig megnyalta az ujját előtte és ez számomra nagyon zavaró volt, látni lehetett a mozdulaton, hogy nagyon erőltetett és belevitt elem.
    Én SMS-ben nem zenét kívántam, hanem leírtam, hogy "Ne nyalogasd az ujjadat, nem áll jól!" Nagy meglepetésem kirakták középre az üzenetemet és kénytelen volt szegény műsorvezetőnek felolvasnia. :) Jót nevetett rajta és azóta nem nyalogatja az ujját lapozás előtt!

    (-_-)
  • Tinman #9
    NGC-nél u.e. van... TRAVEL channel lett a megmentőm.

    Érdekesség: Ha huzamosabb elégedett vagyok egy TV csatornával, akkor általában írok nekik egy dícsérő levelet, kiemelve a kiváló műsorokat és rámutatok pár hiányosságra. Írtam ilyet már az RTL Klub-nak /ifjonti tévelygés sorry, bár főleg negatívum volt benne/, a Spektrumnak és az NGC-nek.
    Válaszra sem méltattak...

    De ebben mi a poén?

    Írtam egy terjedelmes levelet az Travel Channel főhadiszálására (angolul!) és 2 napra rá, mondom 2 napra rá, egy szintén terjedelmes, NEM SABLON választ kaptam, amiben ecsetelik, hogy mennyire fontos nekik az ilyen levél, köszönik az ötleteket, átadják az üdvözletet a kedvenc "idegenvezetőmnek" stb.

    Ja pászmekk, vannak a magyarok, meg van az összes többi
  • Reg5 #8
    Jézus! Mindenki eladja magát? Na mindegy, még 1 ok, hogy ne nézzem a tv-t
  • pauly #7
    Hát már lassan azt is utálom,nem elég hogy rohadt sok a reklám,de még állandóan ismételnek ráadásul...
  • jeti00 #6
    Kordáékat lehet megnézném! de az rtl klubos ötletekkel már tele van a ....