Szekeres Viktor

Se írója, se rendezője a Superman 2-nek

A Superman visszatér majdnem 400 milliós világbevételével jobban teljesített, mint a Batman: Kezdődik!, de a számok ellenére ronda bukás, míg a Batman-mozi nagy siker, arról nem is beszélve, hogy előbbi film jóval többe került.

Ezért is volt meglepő, hogy a Warner 2009 nyarára előre betárazta az új Superman-filmet, ráadásul még a rendező, Bryan Singer leváltásán sem gondolkodtak el. Idővel azonban azon kaptuk magunkat, hogy nem nagyon szivárognak a hírek az előkészületekről. (A bukott első film, mint a Fantasztikus Négyes esetében is látszott, nagyjából előre elrendeli a folytatás sorsát, bár idén a Hulk még javíthat ezen.)


A legfrissebb Variety-s hír szerint azonban a stúdió felettébb valószínűtlennek tartja, hogy az X-Men-filmek rendezője visszatérne a folytatáshoz, sőt, a folytatásnak még forgatókönyv-terve sincs, hiszen az eredeti filmet író Mike Dougherty és Dan Harris már biztosan nemet mondott a folytatásra.

A hírek szerint a Warner a 2009-es nagyszabású nyári premiert Superman helyett Supermannel és Batmannal, plusz a többiekkel, vagyis a szuperhősöket tömörítő, bolygóközi veszedelmek ellen harcoló Igazság Ligájával akarja kitölteni, de addig a Justice League-film munkálatai sem haladhatnak egy tapodtat sem, míg tart a hollywoodi forgatókönyvíról sztrájkja.

A sztrájk akár 2010-re is eltolhatja az Igazság Ligája-filmet, viszont 2011 egyértelműen a Batman 3. éve lenne, prioritást élvezne a Supermannel szemben, amely így csak 2012-ben térhetne vissza.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zottyantas #5
    Mondjuk nem értem annyira a cikk elejét mitől ronda bukta a film. Szerintem akkor bulta egy film, ha nem hozza vissza a költségvetését, de ennél nem ez történt. És akkor még nem beszéltünk a dvd eladásokról, meg azokról a dolgokról, amiket el tudnak adni a film kapcsán.
  • Sance231 #4
    Én ezt nem mondanám, ez a műfaj kb. most kezdi csak igazán megtalálni saját magát. Szóval ebből a megnyilvánulásodból nekem annyi jött le, hogy az utóbbi 5 évben nem sok képregényfilmet láttál.
  • winnie #3
    ó, te szegény. erre van orvosság: nem kell nézni. hadd nézzék, akit érdekel.
  • bobi64 #2
    istenem! talán nem lesz szupiman filmfolytatás? óh mily tragédia. énnekem tele a hócipőm a sok primó képregényfilm kutyulékkal. halál unalmas téma.
  • Andrews2007 #1
    Mai hír :

    Updated! Brandon Routh Is Evidently Still The Man Of Steel!

    UPDATE --

    I just got off the phone with a very high-ranking mole who is absolutely in a position to know what's happening with this film, and he tells me that it is "absolutely false" that Brandon Routh is out as Superman for the stand-alone series.

    The only thing that has been determined is that JUSTICE LEAGUE will not feature the actors from the other films. That's it.

    Right now, Routh is still Warner's choice to return if they make another stand-alone SUPERMAN film, and that's based on conversations as recently as a few weeks ago.

    Don't believe this one, kids. Routh's still the Man of Steel.

    Hey, everyone. ”Moriarty” here.

    When SUPERMAN RETURNS was released, my wife and I went to a screening of the film on the Warner lot. It was a cast and crew screening about two weeks before it came out, and at the end of the screening, we were told that we could take a picture with either Brandon Routh or with Kevin Spacey.

    I still have a footprint on my back from where my wife trampled me in her haste to get to Routh so she could take the picture. And in that photo, which she still proudly displays, she’s smiling like she just won the lottery.

    I do not think the problems with SUPERMAN RETURNS... and there were many, no doubt about it... have much of anything to do with Routh. If anything, I thought he was one of the right choices that Bryan Singer made, and it seems a shame if the rumor that dozens of you have sent us from Latino Review actually is true.