Ötvös Tibor

Egységes Superman?

A Warner Bros. érdekes bejelentést tett. A tervezett Superman visszatér folytatásában és a Justice League of America című szuperhősfilmben sem Brandon Routh alakítja a kékruhás hőst.

Már régóta tudjuk, hogy a Warner Bros. újabb esélyt ad a kissé leszerepelt Superman visszatérnek és egy akciódúsabb folytatást készítenek Bryan Singer vezetésével. A hírek szerint azonban minden eddigi infót kidobhatunk az ablakon, mivel a stúdió komolyabb változásokat eszközölt a produkcióban.



Először is a második részt már nem Singer fogja rendezni. Az új jelölt személye még ismeretlen, ám az biztos, hogy Singernek a Valkűr utómunkálatai és a The Mayor of Castro Street előkészületei miatt már nem fér bele az idejébe a projekt. Ráadásul a Warner úgy döntött, hogy egységes Supermant akarnak.

Ez annyit tesz, hogy mind a tervezett Justice League of America mind pedig a Superman: The Man of Steel kékruhás hősének szerepére ugyanazt a színészt szeretnék leszerződtetni. És a producerek egyértelműen kijelentették, hogy ez nem Brandon Routh lesz, mivel egy nála fiatalabb színészt keresnek.

A Warner azonban jelenleg Christopher Nolan kezeit csókolgatja és megpróbálják egy harmadik Batman filmre is rábeszélni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tyuklepes #9
    Nos, én csatlakozom az előttem szólókhoz, nekem is maximálisan bejött a Superman Visszatér. Nem lett kedvenc, egyszer néztem meg, de nem értettem utána, mi is a közvélemény gondja - nem volt egy szanaszét pörgetett sci-fi akció, de méltó utódja mind vizuálisan, mind hangulatilag a régi sorozathoz, olvastam itt-ott: lassú volt. Szerintem megfelelt a tempo, nem estek a Pókember/Hulk feldolgozások (szerintem) túlmoralizáltság csapdájába, de embveribb volt, mint a látványos, de tartalmilag nulla Fantasztikus Négyes ...
    Brandon Routh milyen volt? Pásssz ... de hogy nyálas? Lehet, de ez a trend, a csajokat is be kell csalogatni valahogy, és nem emléxem hogy KIRÍVÓAN rossz lett volna ..
  • Supiman #8
    Új hírek.
    Updating our earlier story on Variety's article from deputy editor Anne Thompson, Ain't It Cool News and Latino Review have both released news items stating that Brandon Routh will still be playing Superman, as our previous reports have indicated.

    Quoting from Ain't It Cool News:


    I just got off the phone with a very high-ranking mole who is absolutely in a position to know what's happening with this film, and he tells me that it is "absolutely false" that Brandon Routh is out as Superman for the stand-alone series.

    The only thing that has been determined is that JUSTICE LEAGUE will not feature the actors from the other films. That's it.

    Right now, Routh is still Warner's choice to return if they make another stand-alone SUPERMAN film, and that's based on conversations as recently as a few weeks ago.

    Don't believe this one, kids. Routh's still the Man of Steel.
  • xido #7
    Brandon Routh Supermanként jól nézett ki én (is) azt mondom,de C.K.-ként kérem..nekem ott cseszték el,hogy modern kor,de erőltették azt a 70-es évekbeli küllem-majmolást,semmi elegancia,csak bénázás és ódivatúskodás...az igazi civil C.K. Dean Cain volt a sorozatban..elegáns,friss,mai..nyoma sem volt annak a csetlőbotló,légyfogó méretű szemüveges hülyegyerek-stílusnak..és Jimmy Olsen is normális mai figura volt,nem egy csokornyakkendős buzibohóc:))
    Jót tesz a csere..én már akkor átkoztam Singer-t,hogy lemondta az X3-at és azt is elbuzerálták egy buta akciós 100 perccel,míg a korábbiak szép karaktervezetett 135 percesek voltak...
  • nihillus #6
    Supiman nincs a véleményével egyedül, merthogy én egyetértek vele. Nekem is nagy kedvemcem a Superman visszatér, és én is eléggé megdöbbentem amikor elolvastam a hírt. Szerintem Bryan Singer tökéletes lett volna a rendezői feladatra, Brandon Routh pedig Superman szerepére. Remélem azért még a producerek árgondolják egyszer-kétszer ezt a dolgot, mert nélkülük szerintem még akkora bevétele sem lenne az új filmnek, mint az előzőnek.
  • Wittgen #5
    Inkább az a gáz, hogy a mai világban már egy ötéves is nehezen veszi be, hogy valakit nem ismernek fel csak azért, mert leveszi/felteszi a szemüveget.

    Mer valljuk be, Batman, pókmen mind-mind álruhát/álarcot hord (+Batman még a hangját is eltorzítja kicsit). A fantsztikus 4es, meg a mutánsok nem is próbálják titkolni kilétüket.
  • Mr Csé #4
    nagy az orra ennek az uj srácnak sztem amikor szemüveget raknak rá :O
  • Loverman #2
    Sajnos a véleményeddel eléggé egyedül vagy, a filmet kevesen nézték meg és az emberek nagy részének nem jött be ez a nyálboy. Talán azért akarnak fiatalabbat hogy azzal hosszú távon együtt lehessen dolgozni, és ez beleillik az "egységes Superman" képbe.
    Amúgy szívesen láttam volna a Smallville főszereplőjét valamelyik filmben Supermanként, megnéztem volna a kék-piros ruhában, de jobb így, különben ráragadna a szerep túlságosan is.
  • Supiman #1
    Most egy világ omlott össze bennem. Nekem a második kedvenc filmem a Returns a 1978-as Superman után, és nagyon vártam a folytatást.
    Most annyira elkeseredtem, hogy mostmár akárki is rendezi a fimet, én meg se nézem az biztos. Szerintem Singer tökéletes választás volt rendezőnek, aki maximálisan tiszteletben tartva a 78-as nagy elődöt készítette el a Returns-t.
    Na és miaz, hogy fiatalabb színész kell mint Brandon??? Mivan talán valami 10 éves kis hülyét akarnak leszerződtetni a szerepre, vagy mi???