Szekeres Viktor

Tim Burton filmjének premierje is csúszik

A Fűrész 4 premierjének eltolása után az Intercom úgy döntött, hogy a Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya című Tim Burton musicalt nem mutatja be januárban, inkább február végén tárja a nagyközönség elé.

A gyilkos borbélyról szóló éjfekete zenés darabot a kommersz rajongói is láthatták, hiszen például az Apja lánya című Kevin Smith filmben is előbukkan a darab, amikor Ben Affleck kislánya úgy dönt, hogy a horrormusicalt adja elő, miközben társai mind a Macskákból énekelnek.


Tim Burton idei filmje csak a múlt héten került az amerikai mozikba, s a musicalben ki más játszaná a főszerepet, mint Johnny Depp és Helena Bonham-Carter, de mellettük még feltűnik Sascha Baron "Borat" Cohen is.

A sok énekléssel és démoni zenével teli, január 24-ére tervezett hazai premier az Intercom döntése nyomán (talán az Oscar-díjátadó az ok) február 21-ére módosult, így a musicalrajongók akkor kapják csak meg betevő adagjukat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #9
    "nem fog elmenni moziba.. ez szar a forgalmazónak, mert levonják a következtetést, hogy kár a magyar népbe Tim Burton, szar a nézőknek"

    jaj, ne már. mert szerinted a warezgeneréció úgy vágyik arra, hogy moziba mehessen? úgy vágyik, hogy nem képesek várni 1-2 hónapot egy esetleges dvdripre? egy tim burton-filmnél??? egy musicalnél? ugyan már. még, ha valami kommersz filmről beszélnénk, talán, de egy sweene todd-nál?

    az más kérdés, hogy a warez a mozis vetítéseket eddig sem befolyásolta szinte semennyire. nem is értem a példálózást vele. (ott a bourne ultimatum. sokkal kommerszebb és mégis azt hizta, amit.)

    "Sose értettem, miért nem lehet mindenhol ugyanakkor bemutatni egy filmet.."

    hú! nyilván most felesleges oldalakat teleírni ezzel, de inkább az a fura, hogy egyre több a világpremier (segítek. régen ez nem így volt), ami elég kockázatos, de mondjuk zömével csak a kasszasikereket merik egyszerre bemutatni, de persze így is koppannak olykor a forgalmazók.
  • Gonz0 #8
    "17 évet kibírtál nélküle, de az a 30 nap már nem megy"

    Nem erről van szó.. mire itthon kijön moziban, már rég megnézte mindenki a dvdripet /HDrippet -> nem fog elmenni moziba.. ez szar a forgalmazónak, mert levonják a következtetést, hogy kár a magyar népbe Tim Burton, szar a nézőknek, mert bármilyen fasza monitorod/plazmateved van, azert nem ugyanaz az élmény.. de egy jó minőségü rip már összehasonlítható .. és lényegesen olcsóbb..

    Sose értettem, miért nem lehet mindenhol ugyanakkor bemutatni egy filmet.. Na mindegy, biztos tudják mit miért csinálnak. Részemről nem várom meg a premiert.. kár érte..
  • winnie #7
    "Végre egy olyan film, ami szót érdemel, és erre eltolják a premierjét...Ezt pedig én is megnéztem volna moziban..."

    duuurva. nagy katasztrófa, hogy 30 nappal eltolják a premiert. eddig 17 évet kibírtál nélküle, de az a 30 nap már nem megy?:)
  • winnie #6
    "Mit kell érteni musical alatt? Ez is ilyen nyálas?"

    énekelnek benne.
  • Heimdall #5
    Hát ez kész.... Végre egy olyan film, ami szót érdemel, és erre eltolják a premierjét...Ezt pedig én is megnéztem volna moziban...
  • Gonz0 #4
    * The British playwright Christopher Bond wrote a 1973 play titled Sweeney Todd. This version of the story was the first to give Todd a motive other than pure greed: he is a wrongfully imprisoned barber named Benjamin Barker who returns under the name Sweeney Todd to London after fifteen years in Australia to find that the judge responsible for his imprisonment has raped and murdered his young wife. He swears revenge, but when his plans face obstacles, he begins to slash the throats of his customers. This new element of Sweeney Todd being motivated by vengeance was Bond's way of grafting dramatic themes from The Revenger's Tragedy onto George Dibdin Pitt's stage plot.

    * In 1979, Christopher Bond's version was adapted by Stephen Sondheim and Hugh Wheeler into a hit Broadway musical under the title Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, originally starring Len Cariou and Angela Lansbury as Sweeney Todd and Mrs. Lovett. In 1982, the musical was televised on The Entertainment Channel, starring Lansbury and George Hearn and directed by Terry Hughes and Harold Prince.

    Forrás

    Ez alapján csinálta Tim a filmet.. és inkább véres mint nyálas
  • ffxi #3
    Mit kell érteni musical alatt? Ez is ilyen nyálas?
  • Nyiri #2
    Detto
  • Gonz0 #1
    Megint elöbb lesz belőle dvdrip mint mozipremier.. kinek jó ez? ;) Pedig megnéztem volna moziban..