Szekeres Viktor

A közönség Balázst akarja kvízmesterként látni

A Pókerarc című angol importvetélkedő hatalmas sikere és Sebestyén Balázs műsorvezetői múltja gondolkodóba ejtette az RTL Klubot, mely végül meghajolt az ezerfejű cézár akarata előtt.

Az egykoron fényes, ám mostanában hanyatló nézettségű Balázs Show és a prosperáló Kész Átverés műsorvezetője Vágó Istvánnal párban vezette a Pókerarcot, mely hatalmas sikerének köszönhetően szinte biztos, hogy jövőre visszatér ugyanezzel a felállással. Addig is december 27-én bemutatkozik mindenki Balázsának legújabb játéka: a Széf.


Az ugyancsak Angliából hozott játék párok vetélkedésére épít, akik nem feltétlenül műveltséget firtató kérdéseket követően afféle Van benne valami-módra választhatnak, hogy elfogadják-e az első választ vagy az ismeretlen második válaszra hagyatkoznak a milliók megnyerésének reményében.

A Széf Vágó István Legyen ön is milliomos!-ával a tervek szerint négyhetente fogja váltani egymást a hét órás sávban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • darXideR #6
    most kell belémkötni, h ez a játék angliából jött..
  • darXideR #5
    elég lehangoló, h magyarországnak balázsra van szüksége. szegény buta mint a föld. bár ilyen győzike "sók" után nem kellene csodálkoznom..de ez akkor is elszomorít, h ilyen sztárok vannak itthon.
    "akik nem feltétlenül műveltséget firtató kérdéseket követően"...erre meg már hadd ne mondjak semmit. tudom a műveltség már nem divat. amerikalizálódni kell. még több idióta kvízt kell átvenni tőlük. okosabb vagy mint egy fejős tehén, vagy hasonló színvonalas műsorok. nemmondom, az a táskanyitogatós is egy jónagy baromság volt
  • Yoshimitsu #4
    A megnyilvánulással nem, a hozzászólás értelmével egyet értek.
    A címhez semmi köze a cikknek. Ez is eléggé rossz.
    Kedves NiGhTM4R3!
    Nem szar ez a cikk így ezzel a címmel is eléggé?
  • djukel #3
    A kurva félrevezetőcímadó bulvár anyátokat.
  • Kingfisher #2
    Bocs, én nem tudtam. És ha ilyen formán dobnának elém egy cikket, az lenne az utolsó látogatásom az oldalon.
  • NiGhTM4R3 #1
    Most ebbe mi a hír?

    "S. Balázs és V. István közös műsora a Pókerarc, a nagy siker miatt hamarosan folytatódik. Addig is dec. 27.-én jön Balázs új műsora a Széf. Elvileg 4 hetente fogják váltani egymást a Legyen Ön is Milliomos-sal - amit továbbra is V. István vezet."
    Ennyi a lényeg - a többi felesleges maszlag (de ezt is tudta már mindenki.)