Szekeres Viktor

Kitűzték a Rambo 4 hazai premierjét

Stallone tavalyi sikeres és anyagilag viszonylag korrekt visszatérése a Rocky Balboával arra késztette a mozibajárókat, hogy ismét higgyenek a filmes ikonban és nagy várakozással tekintsenek az eleinte John Rambo néven futó negyedik Rambo-film elé.

Végül a negyedik rész címe mindössze "Rambo" lett, ami az amerikaiakat nem fogja összezavarni, hiszen a hajdani első Rambo-film odaát "First Blood" címen futott, csak mi (és még pár európai ország) egyszerűsítettük le az eredeti címet.


A meglehetősen brutális filmet sejtető előzetesek után a következő mozgóképsorokat 2008. január 25-én láthatják az amerikai nézők, mi pedig alig két héttel a premier után megkaphatjuk a veterán katona kalandjait, tehát február 7-től idehaza is Sylvester Stallone legújabb rendezése.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rigidus #14
    higgyenek --> higyjenek
  • ddt500 #13
    Csak ömöljön a vér semmi más nem számít!!Remélem agyatlan öldöklés lesz.
  • winnie #12
    "A Grindhouse óta a legjobb film lesz.:)"

    a legjobb film lesz, amit megnézel, gondolom. nyilván a kevésbé kommersz mozikkal nem törődsz:)
  • gyuri12 #11
    balesete volt,és amilyatt ment tönkre a szája:)
    egyébként nekem is tetszik:D
  • Sanyi07 #10
    Na ezt kötelező lesz megnézni, annyi biztos! A Grindhouse óta a legjobb film lesz.:)
  • cateran #9
    Ha 1 60-as éveit taposó emberhez igazítanák a szerepet,bingóversenyen venne max részt az öregek otthonában vagy járókeretes versenyen......
    Ha legalább olyan süti csitt-csatt,piff-puff lesz mint a Rambo 2 (és a trailer alapján még olyanabb lesz:)) akkor vevő vagyok rá ;)
  • Kemuri #8
    ott a pont, másodjára sikerült megértenem! =)
  • Jim79 #7
    Figyeld a száját, FIGYELD AZT A SZÁJAT!

    Annyi idő eltelt már és még mindig ugyanolyan!! És ez az, amiért meg fogom nézni! :D
  • marcee #6
    Én is Rambo-n szocializálódtam, annó huszonegynehány éve, de én csak az első részt szerettem, a második részt már kiskamaszként is nevetségesnek találtam. A harmadikra meg szót se fecséreljünk. Stallone mindig is elkésett egy kicsit a filmjeivel (Rambo 2-vel Vietnam felemlegetése, 3-mal Afganisztán, Rocky IV. a hidegháborúval), ellenben sok nagyon jó filmje van, ami nem is mind akció, de azokat meg nem képes értékelni a szakma. (Oscar, Avenging Angelo, ...) kivétel egyedül a Copland.
    Végülis csak annyit akartam mondani, hogy nagyon fellelkesítettek a trailer-ek, remélem nem csak butyuta nyolcvanasévekbeli népírtás lesz (mint ahogyan azt a Nagy Durranás 2 kiparodizálta), hanem színvonalas akció és a hatvanas éveinek elején járó főhőshöz (illetve színészhez) lesz igazítva a szerep, hogy arra a másfél órára el tudjam hinni a történetet, mert az nekem fontos. :) (A Terminátor 2-ről is tudom, hogy kitaláció, meg lehetetlenség, mégis élvezem tizedszerre is, mert leköt és elhiteti velem a sztorit amíg nézem.)
  • creed13 #5
    Nekem tetszenek a Rambo filmek, azokon nőttem fel.Kiváncsi vagyok erre, ha olyan jó lesz mint az új Rocky, akkor Sly-nak sikerült a lehetetlen.