Ötvös Tibor

Megvan a Street Fighter főszereplője

A Smallville sztárja, Kristin Kreuk kapta a tervezett Street Fighter: Legend of Chun-Li film főszerepét. A mozi nem folytatás és ily módon semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Jean-Claude van Damme főszereplésével bemutatott Harc a végsőkighez.

Bizonyára sokunk emlékében él még Steven E. de Souza Street Fighter filmadaptációja, mely sajnos nem úgy sikerült, ahogy azt vártuk. A Capcom ezért elég sokáig pihentette a franchise-t, ám a nemrég bejelentett Street Fighter IV remek alkalmat nyújtott egy újabb film elkészítéséhez.



A film ezúttal nem próbál meg minden szereplőt bevonni a történetbe, hiszen - ahogy az a címéből is kiderülhet - a sztori Chun-Li karakterére van kihegyezve. A Street Fighter: Legend of Chun-Li főszerepére pedig már meg is találták a megfelelő színésznőt is. A producerek választása a Smallville sztárjára, Kristin Kreukra esett, aki már el is kezdte az edzést.

A filmet Andrzej Bartkowiak rendezi, a forgatókönyvet Justin Marks írja. A forgatás 2008 márciusában kezdődik Thaiföldön.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #10
    Mert lényeges a hollywoodi filmekben az élethű koreográfia a harci jeleneteknél..még véletlenül sem az a fontos hogy látványos legyen......KELL hogy a szereplő (kaszkadőr szó mond valamit?) harcművész mester legyen.....
  • Wittgen #9
    Viszont nem tud bunyótni :)
  • Proart #8
    "Már megint az okos amcsik összehoznak egy filmet egy olyan szereplővel, kinek köze sincs sem a harcművészetekhez, sem az ázsiaiakhoz."

    Ez azért nem teljesen igaz, Kristin Kreuk anyja kínai.
  • Zaraki Kenpachi #7
    Ha Chun-Li akkor M.Bisonnak is kell lennie . A miértet nem lövöm le,
    Gonoszok Vega, Sagat és Balrognak elvben mivel ők mind Shadowlaw harcosok, és remélem Blanka is mivel őt genetikaliag kicsit feltúrbózta Bison.
    A másik oldaon Ken,Ryu és Guile és talán Honda akiknek lenniük kell elvben
  • xido #6
    2 jó dolog...K.K. már pár Smallville részben megmutatta,hogy fel tud készülni,ha kell,verekedős jelenetre..a rendezőt meg nem kell bemutatni,érti a szakmáját akciófilmek terén...tuti jó lesz..ha csak annyira lesz "gagyi",mint a Mortal Kombat vagy a D.O.A.,én már meg is vettem:))
  • Wittgen #5
    Már megint az okos amcsik összehoznak egy filmet egy olyan szereplővel, kinek köze sincs sem a harcművészetekhez, sem az ázsiaiakhoz (mert ugye Chun-Li nem egészen fehér ember, mit ne mondjak, hanem ázsiai vér csorog az ereiben, főleg kínai).

    Azért, mert anno a mátrix kedvéért Reeves és pár szereplő extra tréningen vett részt és a flmben jól mozgatták őket, nem jelenti azt, hogy mindenféle hálivúdi emberke jó lesz bunyósnak.

    Lucy Liu vagy Zhang Ziyi sokkal jobb választás lenne.
  • Frosty01 #4
    Legalább nem uwe boll bácsi rendezi... :)
  • gErIbÁ #3
    Tényleg jól néz ki meg hasonlít is rá de valahogy mégsem tudom elképzelni ebben a szerepben, de mindegy ha nem megy olyan jól a bunyó majd elkiáltja magát Clark segíts és jön superman megmenteni
  • Kobaljov #2
    A collegehumor.com -on van egy paródia video sorozat élő szereplőkkel "Street Fighter - 10 év múlva" címmel, nem rossz
  • Mister #1
    Legalább jól néz ki :)