Ötvös Tibor

Chow Yun-Fat a Dragonball filmben

Chow Yun-Fat is csatlakozott a Dragonball Z stábjához Master Roshi szerepében. A színész szerepe szerint Goku mestere lesz és segít neki tökéletesre fejleszteni képességeit.

Korábban mi is beszámoltunk a tényről, miszerint Hollywoodban filmet készítenek a hazánkban betiltott, ám továbbra is hatalmas rajongótáborral bíró Dragonball Z című rajzfilmből. Az akkori hír mindössze a két főszereplő személyéről lebbentette fel a fátylat, ám egy újabb kulcsszereplő megformálóját sikerült megtalálni.



A hírek szerint a mai naptól fogva Chow Yun-Fat lesz Master Roshi, aki a főszereplő Goku tanítómestere. A filmben állítólag a mester segíti a fiatal hőst abban, hogy maximálisan elsajátítsa képességeit és így sikerrel vegye fel a harcot a gonosz erőkkel. A jelenleg még nem ismert rosszakarók ugyanis a dragon ballok erejét felhasználva kívánják a Földet is uralmuk alá hajtani.

A bemutató 2008 augusztusában lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sance231 #9
    Épphogy a francia a cenzoros változat.
  • DarkEvilPiccolo #8
    Hát ezt erősen kétlem, ennyiből minden filmet betílthatnának...
  • HJPOWER #7
    Yeeee, majd megint ugrálnak ki a gyerekek az ablakon és beszüntetik ezt is. Fuuuuuuck.
  • DarkEvilPiccolo #6
    Igen a franciáktól vettük, és nem volt cenzúrázva egyáltalán.
  • Phate #5
    hogyne lett volna cenzúrázva, nagyon dúrván is
  • Seth #4
    Tudtommal mindegyiket a franciáktól vettük meg, azok meg nem voltak cenzúrázva
  • Inquisitor #3
    És akkor jó ha tudjuk, az itthon leadott sorozatok már a cenzúrázott(!) amerikai verziók voltak. Még a Sailor Moon-t is sz*rrá cenzúrázták ...
  • Szolnokboy1 #2
    mert az ORTT szerint túl aggresszív volt a matinés műsorsávban. akkor még nem voltak 12-es karikák, sztem ma már mehetne 12-es karikával délután. ezután átrakták éjfelre (én próbáltam a fülemre szerelt ébresztőórával felébredni, de még úgy sem sikerült :P) majd kb két hétig ment igy és levették onnan is. én személy szerint aláírást gyűjtöttem, sőt az ORTT-t is felhívtuk a haverokkal, de nem tudtunk változtatni a dolgon :(
  • bvalek2 #1
    Miért tiltották be?