Ötvös Tibor

Travolta is elhagyta a Dallast

Jennifer Lopez, Shirley MacLaine és Luke Wilson után John Travolta is elhagyta a Dallas-projektet. A producerek ugyanis irányvonalat váltottak és az új megközelítésbe jobban illik Ben Stiller, akinek az idős Ewing szerepét szánják.

A Dallas film bejelentése óta folyamatosan gondokkal küszködik. Az eredetileg leszerződetett stábból mára egyetlen személy sem maradt a képzeletbeli "hajón". Először Jennifer Lopez, majd Shirley MacLaine és Luke Wilson hagyta ott a produkciót. Ezután a rendező, Robert Luketic szállt ki és jött a helyére Gurinder Chadha, a Csavard be, mint Beckham direktora.

Csak John Travolta maradt a filmben, aki tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy felbontotta szerződését. A frissen Golden Globe-ra jelölt színész J.R. Ewing szerepét kapta volna, ám a producerek mostanra olyan irányba vitték a produkciót, amelybe Travolta nem illik bele.

A hivatalos közlemény szerint a Dallas nem egy családi dráma lesz, hanem egy amolyan "kulisszák mögött" játszódó vígjáték. És egy ilyen filmbe jobban illik Ben Stiller vagy egy hozzá hasonló komikus. Az Agyő, nagy Ő sztárja rögtön cáfolta a híresztelést, miszerint elvállalta volna az öreg Jock szerepét, szóval újból teljes a fejetlenség Dallasban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • raci #4
    már tudom melyik filmet fogom kerulni...ha egyáltalán elkészul valaha..
  • Quantumleap #3
    Szerintem legjobb, ha az egész eszement ötletet lehúzzák a klotyón.
  • The Hedgehog #2
    kulisszák mögötti vígjáték? ezek sem normálisak...
  • Mister #1
    ?!