Ötvös Tibor

Letölthető lesz az új Jackass film

A hírek szerint a harmadik Jackass film nem kerül fel a moziműsorokra, ám DVD-n sem adják ki. A Jackass 2.5 címet kapott filmet december 19-től lehet letölteni a Jackassworld honlapjáról.

Lehet szeretni vagy nem szeretni, egy biztos: a Jackass mindenkiből kivált valamilyen reakciót. A sokszor iszonyatos őrültségeket vagy néha már-már gusztustalanságba hajló feladatokat végrehajtó csapat az MTV-n kezdte pályafutását és a siker hatására két filmet is készítettek.



Mindkét mozifilm komoly siker lett, így nem meglepő a bővítés. Ám Knoxville és csapata vitt egy kis csavart a sztoriba. A Jackass 2.5 címet kapott, pontosan 64 perces őrületet december 19-től lehet megtekinteni - kizárólag a Jackassworld honlapján. Pár héttel később, de még idén jön ki a DVD és iTunes változat is.

A honlapon megtekinthető a film előzetese, melyben felfedezhetünk pár, a második részben már látott jelenetet. Erős a gyanú, hogy ez nem egy harmadik epizód, hanem egy felspécizett, kiegészített második rész. A jövő héten meglátjuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zocsi #3
    Ööö... nem érzékelek semmi eredetiséget a dologban. Megint jönnek a bikák, meg a pain(t)ball, meg a kígyós poénok Margera örömére... (nem tudom ő lesz-e még). Mindenesetre várjuk. A kettőt láttam vagy háromszor. Zsírkígyó volt!
  • Librarian #2
    Nagy hír... MINDEN film letölthető... XD
  • Kozma89 #1
    Én eddig is az olvastam hogy a 2.5 a 2 kiegészittése lesz, a Jackass 3 pedig majd moziban fut ha megcsinálják.