Ötvös Tibor

Visszatér az űrbe az AvP 3?

A Strause testvérek egy interjúban kifejtették, hogy amennyiben sikeres lesz az Aliens Vs. Predator: Requiem és a stúdió őket kéri fel a harmadik rész elkészítésére, akkor az AvP 3 teljes egészében az űrben játszódik majd.

Klikk ide!
Amerikában december 25-én debütál a Strause fivérek nagyon várt Alien vs. Predator filmje, melyből a héten egy hosszabb kedvcsinálót is bemutattunk. Természetesen a tesók áradoznak a filmjükről és hogy mennyire élvezték a forgatást - szóval a szokásos. Tegnap ráadásul azt is meglebbentették, hogy nagyon szívesen trilógiává bővítenék a franchise-ot.

Eddig nincs semmi meglepő, ám a tesók már komoly munkát folytattak a harmadik sztori kapcsán. A rendezőpáros úgy képzeli, hogy az Aliens Vs. Predator 3 nem a Földön vagy a Predatorok bolygóján játszódna, hanem az A nyolcadik utas: a Halál mintájára egy űrhajó adna otthont az összecsapásnak.

Természetesen ehhez pár feltételnek még teljesülnie kell. Először is az Aliens Vs. Predator: Requiem sikeres kell, hogy legyen. Másodszor a visszajelzések sem árt, ha pozitívak, mert ellenkező esetben nem kizárt, hogy nem a Strause tesók kapják a felkérést a harmadik részre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • opeca #14
  Szerinted mikor adják át az itteni filmstudiónak szinkronizálásra?:)))))
 • opeca #13
  Nem a 18. században vagyunk, hogy remegő kezű kamerás emberkékről beszélgessünk:)

  Manapság nagyon tuti kis minőséget tudnak már felvenni, feketén a mozikban. Persze kint veszik fel a videót, itt csak rágyúrják a magyar hangot, vagy lefordítják a feliratot.

  Egyébként tényleg kapja be ez a szánalmas marketingpolitika:)
 • skodatuning #12
  höhö
 • Yoshimitsu #11
  Szinkronizálni??? Aztán meg pont te fogod a magyar hangot kritizálni. :D

  Másrész csak arra leszek kíváncsi hogy az AVP3 úgy fog kezdődni hogy 500 ével később? Vagy mi?
  Mert lehet hogy én nem vettem észre valamit, de az első rész is és a most a második mintha napjainkban játszódna a földön.

  És hát ha egy mostani "emberi" űrhajón akarnak zúzni az eléggé vicces lesz. Amikor a 300 kg-os szkafanderben lebeg a manusz csavarozza az űrhajót össze, egy nagy villáskulccsal, és közben meg repül felé az Alien mint a JasonX-ben a Techno Jason a film végén. :D:D:D:D

  Már az Alien első rész is 2000 húdesokban játszódott és ott is mindig elsütötték a folytatások elején, hogy 50, meg 70 évekkel később.

  Itt meg az AVP-nél gyakorlatilag ott folytatják a filmet ahol az első résznek vége lett. Szinte napra pontosan...


  És ha egyáltalán a sztorrinak köze van/lenne az Alien filmekhez (vagy a Predátor filmekhez) akkor egy csomó dolognak másképp kellene lenniük. Mert Alient az ember elméletileg 2000 nagyonsokban látott először még amikor a Nostromon szállították a sódert. :D

  Ha meg a napjainkban játsazódik az AVP, akkor a Predátorról már kéne legyen egy-két titkos szervezetnek tudomása. Stb... És az első részben sem volt erre utalás, meg most se lesz lefogadom. Szóval a készítők biztos nem rossz filmet dobtak össze, de nemhogy a könyveket nem olvasták, de szerintem az Alien és Predátor filmeket sem látták...
 • peterx #10
  #7-nek ment.
 • peterx #9
  Még le is kell szinkronizálni a filmet Te sötét elme.
 • JonDavis #8
  Ha neked megfelel egy xar remegő kezű kamerás mozis felvétel, akkor hajrá!

  Igénytelenség rulez!
 • Gauge #7
  Jan 31? Mit csodálkoznak azon, hogy inkább letöltik az emberek a filmet, mint várjanak egy-két hónapot a hazai bemutatóig... igenis essenek el bevételtől a szar marketingpolitika miatt!
 • InfectedMann #6
  Dehogy csúszik.
  USA-> dec. 25.
  UK-> jan. 18.
  HUN-> jan. 31.

  Ezek fix dátumok.
  IMDb -n is fent vannak szerintem.
 • Bornirt #5
  Biztosan megnézem, csak hát már úgy ki vagyok éhezve valami jó sci-fi -re!
  (az Aliens nállam is alap):)