Ötvös Tibor

A Las Vegas sztárja nyomozni fog

A hazánkban is látható Las Vegas című sorozat egyik sztárja, Molly Sims is csatlakozott a már így is impozáns nevekkel bíró A rózsaszín párduc 2 stábjához. Steve Martin mellett John Cleese, Andy Garcia, Alfred Molina, Jean Reno és Emily Mortimer is aláírt a filmhez.

Az első rész sikere után valahogy nem hatott meglepően a hír, miszerint Steve Martin újból Clouseau felügyelő bőrébe bújik legalább egy folytatás erejéig. Azóta érkezett pár infó a tervezett második részről és lassan kialakult az impozáns szereplőgárda.

Először Kevin Kline vált ki a csapatból, őt végül John Cleese váltja Dreyfus szerepében. Aláírt szerződéssel rendelkezik Andy Garcia, Alfred Molina, Jean Reno és Emily Mortimer is. Mától a Las Vegas egyik sztárja, Molly Sims is a csapat tagja.

A sztori részletei még nem kerültek nyilvánosságra, bár pár dolog már kiderült. Először is Garcia és Moline nyomozókat alakítanak, akik Clouseau segítségére lesznek egy olyan tolvaj kézre kerítésében, aki a világ összes értékét elkezdi ellopkodni. Sims egy újságírót alakít, aki a híres nyomozó cselekedeteit írja meg.

A film 2009. február 13-án kerül a mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)