Ötvös Tibor

Jessica Alba ismét bukott

Úgy tűnik Jessica Alba csak szuperhősként képes a mozikba csalogatni a nézőket. Legújabb thrillere, az Awake ugyanis csúnyán elhasalt, még a 10 millió dollárt sem volt képes elérni a hétvégén.

Bevallom, régóta várom már a Hayden Christensen és Jessica Alba főszereplésével készült Awake címre keresztelt thrillert. A sztori elég jónak tűnt (egy férfi nem reagál a műtét közben kapott altatóra és végig ébren van egy olyan műtétnél, melyben meg akarják ölni), a szereplők is rendben voltak, ám valami mégis félresikerülthetett.Legalábbis erre utal a film hétvégi eredménye. A film mindössze 6 milliós bevételt könyvelhet el a premierje alkalmával, pedig a kritikák elég jókat mondtak róla. Majd megnézem saját szememmel. Az elsőséget továbbra is a múlt héten debütált Bűbáj szerezte meg, mely 70 milliós bevételnél tart.

Kiemelném még a Hitman kemény, 56%-os visszaesését. Az akciófilm jelenleg 30 milliónál jár. Biztos kell az a második rész? A Stephen King féle A köd is padlózott, bár mondjuk 19 milliójával már visszatermelte a büdzséjét. Valljuk be, egy Frank Darabont filmtől azért többet vár az ember.

A hét legnagyobb esélyese a Nicole Kidman - Daniel Craig főszereplésével készült Az arany iránytű lehet, bár az utóbbi időkben a fantasyk nem szerepeltek túl jól. Mozikba kerül Guy Ritchie Revolvere valamint az Atonement kosztümös dráma is. John Cusack iraki témával foglalkozó drámája a Grace is Gone limitált kópiával száll harcba a nézők kegyeiért.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Mister #11
  hát ja, rám is bukhatna :D
 • Darth Sith #10
  "Jessica Alba ismét bukott"
  de mire vagy kire..?
 • lcee #9
  Ha csinálna egy "véletlenül" előkerülő szexuális tartalmu home videot
  az biztos tarolna:)
 • ffxi #8
  Nem értem. Revolver vagy 1éve láttam és most adják ki? :D
 • Csudri #7
  A Golden Compass-ban is együtt játszanak. A Revolver pedig eddig nem jelent meg az USA-ban, nemtom milyen eredményre számítanak, hiszen kevés kopoával indít a film és nem is akkora durranás.
 • Wittgen #6
  Úgy tudtam, hogy Kidman és Craig az Invasion-ben szerepel együtt. A Revolvert meg mintha már láttam volna kb 2 évvel ezelőtt (Jason Statham a főszereplő).
 • KarmaXXL #5
  Én meg a Golden Compass-ra leszek kíváncsi :)
  Könyvben nagyon ott volt az egész trilógia!
 • bippo #4
  Én inkább majd a Jumpert várom Hayden Christensentől. Remélem nem rontják el.
 • sanner011 #3
  Hasalt-nem hasalt, attól még lehet jó. Sok hatalmas film hasalt már hatalmasakat. Ha eljut hozzám, megnézem. :)
 • avman #2
  és a másik fimjével mi van? az is hasas volt? a cím most nem jut eszembe, de a plakáton a híres lennon-ono póz szolidabb változata tündökölt.