Ötvös Tibor

Alakul a Dragonball film

Az írósztrájk miatt minden lassabban halad, ám a Dragon Ball filmváltozata körül zajlik az élet. A producerek bejelentették, hogy megtalálták a két főszereplőt a tervezett filmhez, melyet a Végső állomás rendezője, James Wong készít majd.

A 20th Century Fox készíti a hazánkban is komoly botrányt kavart Dragon Ball című manga filmváltozatát. Az írósztrájk miatt a produkció nem nagyon halad előre, ám a stúdió addig sem tétlenkedik. Nemrég ugyanis leszerződtette a két főszereplőt majd életre keltő színészt a filmhez.



A jó oldalon álló Songoku szerepében A láthatatlan címszereplője, Justin Chatwin harcolhat majd. A színész jelenleg a 87Eleven elnevezésű kaszkadőrcsapat segítségével próbálja magát formába hozni. A rossz oldal vezetője, Piccolo a hazánkban is ismert James Marsters lesz. A színész a Buffy, a vámpírok réme című klasszikusban már megcsillogtatta sötét oldalát, így neki nem nagyon kell felkészülni a szerepre.

A direktori feladatokat a Végső állomás és Az egyetlen író-rendezője, James Wong vállalta el, a forgatás mától zajlik Mexikóban. A bemutató 2008 augusztusában esedékes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sylvanor #94
    Valaki észre vette, hogy Piccolo nem halt meg a végén?
    Aki nem hiszi, járjon utána.
    A film végén elkezdik fentről lefelé vetíteni a neveket, de egy kis fél perces jelenete még be vágnak, szóval Piccolo nem hal meg. (2. rész talán?)
  • topcy666 #93
    Dragonball: Evolúció hun
    Nézd meg nálunk a full filmet online

    http://cspkft.weboldala.net
  • Super Vegito #92
    Már rág megjelent a film:D le kell tölteni na szevasztok
  • pcboy01 #91
    HD, DVD, Divx, Pc, Ps3, Xbox..... tölteni akarsz akkor jó helyen jársz!!!

    Íme egy oldal amely hibátlan.... 36.000GIGA tartalom, 100%-os crc fájlok, legolcsóbb sms díj, Napi frissités,

    itt jelennek meg elősször a legújabb filmek-játékok
    HANCOCK SZINKRONOSAN!!! már töltöhető és még rengetek finomság gyere és nézd meg!

    http://polar.smsforce.eu
    http://polar.smsforce.eu
  • Sands #90
    jaja nagyon érdekelhet mindennap ide járok fel és csak mostanra találtamki h mit írjak:O Liberális pedózni meg akkor kezdjetek nagyfiúk ha tudjátok h mennyi idős vagyok (segítek:16)
    csak így tovább
  • year #89
    Sands, érdekel téged ez a Dragon Ball, hiszen már kb 3 hónapja visszajársz erre fórumra, csak teszed az agyadat. Sztem ha vki majd jegyet fog venni a filmre nem azt fogja mondani hogy Songoku, hanem esetleg két jegyet a Dragon ball-ra, nem!? OMG! Én fogom mire gondolt a liberális pedoval :P lehet benne vmi... xD
  • Sands #88
    o és 1 év van b.nőm és köztem és ezt a liberális pedó-t nemvágom ^^
  • Sands #87
    pfff
    léci a sw-t nem emlegesd 1 szinten a songokuval mert 1 picike különbség van egy 30 éves kultfilm és egy M.o-n nem is vetített mese között(am nem vagyok sw- fan !!)
    vasembert még nem láttam
    és a legtöbb ember nem fog a kasszához menni és azt mondani h x jegyet a songokura(XD)azt még megértem h gyerekek elmennek szülőkkel megnézni a filmet, az okés de ha már egy 14 v idősebb neagyisten felnőtt az már qrva gáz
    (SZERINTEM) V
  • yosha #86
    igy is ugyis kislány...:)

    "jah és a filmre pár rajongón kívűl senki sem lesz kiváncsi"
    Ugyanezt jópár filmről elmondhatnánk, pl. a Star Warsra is többnyire a Star Wars rajongók kiváncsiak és MÉGIS mekkorát kaszáltak az uj trilogiával.
    A Vasember is pl. egy igen régi dolog amerikában, mégis sok olyan országban is hozott ahol alig volt kiadva képregényformában, és még le is van nézve a műfaj (nem nevezek Countryt, nem nehéz kitalálni), MÉGIS jópáran elmentek megnézni, nem csak a rajongók.
    Jó szórakozást a barátaiddal, csak nehogy sóbányában végezd mint valami liberális pedo.
  • ssj4leon #85
    sziasztok nézzétek meg a honlapomat www.ssj4leon.mlap.hu