Ötvös Tibor

Rogen lesz a Zöld Lódarázs

Az idei évben Amerika első számú sztárjává váló Seth Rogen kapta a Zöld Lódarázs címszerepét. Társa az a Stephen Chow lesz, akinek Bruce Lee örökébe kell lépni.

Seth Rogen a Felkoppintva valamint a Superbad - Avagy miért ciki a szex? című vígjátékokkal Amerika első számú komikusa lett. A forgatókönyvíró-színész az említett filmek sztoriját is jegyzi, szóval nem meglepő, hogy új filmjében is mindkét feladatot elvállalta.



Rogen lesz ugyanis a már legalább 10 éve készülő Zöld Lódarázs moziváltozatának főszereplője és írója. Kato szerepében sem egy kispályás komikussal lesz dolgunk. A Columbia Pictures már korábban leszerződtette Stephen Chowt a segéd szerepére. Rogen elárulta, hogy két forgatókönyvet is ír. Az egyikben több a humor, a másik változat azonban inkább a látványra orientálódik.

Reméljük ezúttal tényleg elkészül a film, hiszen anno George Clooney és Jason Scott Lee is leszerződtek a remake-hez. Ám a Batman és Robin egy életre elvette Ross doki kedvét a szuperhősfilmektől, így jött Michel Gondry, majd nemrég Kevin Smith, aki Jet Li és Jake Gyllenhaal főszereplésével tervezte elkészíteni a filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kkwx #6
    szerintem Stephen Chow sokkal jobban hasonlít Bruce Lee-re mint Jet Li, és ha akcióvígjátékot terveznek akkor egyértelműen Stephen Chow az egyik legjobb választás, viszont Seth Rogen nemtom miylen lesz egy akciófilmben, de majd kiderül
  • raven505 #5
    Jet Li-t kellene Kato szerepére.
  • Loverman #4
    nem is mondott ilyet..
    Csak szólok xD
  • Jacek #3
    Nem o lesz Kato csak szolok:)
  • xido #2
    de durva...anno Jason Scott Lee csinált egy bitangjó Bruce Lee "életrajzi" filmet,a Sárkányt..abban pedig pár percre eljátszotta Kato-t:))..hülye Clooney,hogy megunta,valahogy ezt a dundi manust nem tudom elképzelni
  • Picizöldfül #1
    Ez a zöld izé vmi Marveles comic adaptáció???