Ötvös Tibor

Itt az új K.I.T.T.

Megérkezett az első három kép a Knight Rider új főszereplőjéről. K.I.T.T. ezúttal egy 550 HP Ford Shelby GT500KR Mustang képében száguldozik az utakon, ráadásul David Hasselhoff is visszatér a kétórás felvezető részben.

Korábban már mi is beszámoltunk arról, hogy újból felmelegítik a Knight Rider szériát, ezúttal 21. századi köntösben. A múltkor mutatott kép azonban csak az egyik lehetséges alakját mutatja K.I.T.T.-nek (mert ugyebár az autó képes lesz az alakváltásra is), ma megérkezett a véglegesnek tűnő verda.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A képeken egy alaposan felspécizett 550 HP Ford Shelby GT500KR Mustang látható három nézetből. Ráadásul végre kiderült pár dolog a sorozatról is. A hírek szerint David Hasselhoff is feltűnik a széria felvezető részében, ám a főszerepet immáron nem az egykori sztár alakítja. Justin Bruening kapta Tracer szerepét, akit egy gyerekkori barátja beszervez egy Knight Foundation nevezetű szerevezetbe.

A csoport vezetője, Charles létrehozza a második generációs K.I.T.T.-tet, akire egy multimilliomosnak is fáj a foga. Mikor Charles visszautasítja a "felkérést" egy újabb autó elkészítésére, a férfi elhatározza, hogy megszerzi az egyetlen K.I.T.T.-et - akár a tudós élete árán is.

Az NBC 2008 közepén tervezi bemutatni a közel két órás pilotot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gogabi79 #73
    Sziasztok!Énis most épitgetek,igaz csak is papirbol egy Knight Rider (KITT) et.Ez papirmakett.Nekemis nagyon tetszik az Ágoston Lászlóé,és gondoltam az ö képei,alapján megcsinálom kis mását kittnek.
  • Loverman #72
    Csak annyit hogy ez nem egy "alaposan felspécizett" Ford, hanem teljesen új gyártmány, 1000 darab lesz belőle összesen eladásra bocsájtva.
  • Mrobi2 #71
    Másrészt,tudja valaki,hogy vebkamerát hogy lehet internetre telepíteni? Valaki segítsen! Köszönöm!
  • Mrobi2 #70
    Szerintem a Pontiac jobb autó volt,mint ez az új Mustang! Bár nekem aMustang is tetszik! De majd meglátjuk! ennyi!
  • PyRex #69
    4 évad van és megvan DVD-n, itt figyel a polcon :)
  • Yoshimitsu #68
    http://knightrider.hu/

    itt fönt is van a totalcar-os videó. :D

    Másrészt. Látszik hogy a Transformers nagyot durrant a nyáron. Egyből minden filmbe mennek a Mustangok, meg a Camarok. A Camaro szerintem pont ugyan azért nem lenne jó KITT-nek mint ez a Mustang. Mert ezt a poént már lelőtték. A Transformersben ez a két autó szuper űrrobot volt. A nézők gyomra szerintem nem veszi be hogy most meg KITTnek öltöztetik (nulla kreativitás) és már kész is.

    Arról nem beszélve hogy Pontiac TransAm a KITT. És kész. Más autó nem is lehet.

    Az autótól függetlenül. Ha beszélni fog. (Bár én úgy tudom hogy nem fog már beszélni a KITT (Ami megintcsak szar, merthát azért KITT a KITT..) de ha mégis megszólal tuti nem az eredeti magyarhangon...) :(((

    Az egész egy nagy hülyeség. Nemhogy digitálisan felújítanák és kiadnák DVD-n díszdobozban a 10 évadot (mert aszem annyi van)
  • szvini #67
    jo nosztalgia lesz
    :D:D:d
  • FoodLFG #66
    Az tényleg nagy volt =D
    Ahogy a Totalcar-os arc kiszáll a kocsiból a szőrös mellkasával.. (göndör paróka szintén rulz) xD
    Idióták :P
  • AljasGetto #65
    Kíváncsi vagyok mi lesz belőle...

    A régi nájtrájder leginkább egy aranyos sorozat volt, minden részben ugyanaz volt a recept: kellett egy csinos fiatal nő (aki, ha akár a rossz oldalon is lehetett), egy "egyszerű" szereplő, akit az epizód alatt többször is "megtréfál" az autó, meg persze a végén mindig egy csók az előbbi csajjal, meg persze Hasselhoff... ja és persze az elmaradhatatlan futófény!!! :)

    Kevés volt az áltudományos halandzsa, inkább meseszerű dolgok voltak, ha a kocsi varázsolt volna, az is belefért volna akár. Hiányoztak belőle az állandó extrém karakterek (a nagyon-nagyon különc kinézetű/viselkedésű zseni, a nagyon buta vagy nagyon "erős" (lenyomja félkézzel a terminátort is) brutál-bombázó szőkeség, stb.)

    Nem rajongtam ugyan ezért a sorozatért, de végülis egy könnyed kis szombat délutáni sorozatnak pont megfelelő, és annyira szoft volt, hogy még ma is simán belefér szerintem a korhatár nélküil kategóriába - de nem az idegesítő módon (brutál fegyverek, gigászi harcok, csak éppen vér nincs sosem...)
  • brueni #64
    mint egy női topánka...
    ...csak fenékbe nem találjon valak.i.t.t.