Szekeres Viktor

Mindhárom premierfilm bukott itthon

Úgy tűnik, hogy a magyar mozinézők tartalékolnak télire, összekuporgatott forintjaikat nem szívesen költik el a novemberi premierekre, így fordulhatott elő az, hogy továbbra is Ben Stiller filmje vezeti a bevételi listákat, míg a 3 premier csúnyán lebőgött.

Pedig Stiller filmjét sem kísérte különösebb kritikusi hozsanna, a színész és a marketing mégis bevitte az embereket a moziba és az Agyő, Nagy Ő! premierjének 3. hetén is 13 190 nézőt hozott a fővárosban, így már 73 ezer kifizetett jegynél tart a komédia.


A heti premierek azonban rámutattak arra, hogy Nicole Kidman neve már közel sem elegendő a sikerhez, hiszen a szinte mindenhol lehúzott Invázió című scifije mindössze 8141 érdeklődőt vonzott. Így a másik heti premierfilm lekörözte a testrablós sztorit, bár sem a 8475 nézőt hozó Kabalapasi, sem a 8885 fővárosi érdeklődésére számot tartó Királyság nem tartozik nyitásával az idei sikerfilmek közé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • avman #7
    hát, van a pisiszex, a kakiszex, de hányós szexről még nem hallottam.
  • winnie #6
    nem rólam van szó, de nyilván rengetegen igen.
  • AZTA #5
    hát nemtom te pl ráhánynál Jessica Alba-ra? :D
  • winnie #4
    szerintem a név nem egyenlő a szépséggel. vagy legalábbis akkor valaki szólhatna jack nicholsonnak. ráadásul, nyilván minden színész valakinek bejön, valakinek nem. biztos a neked legszebbre is jópáran ráhánynak undorukban:) (amúgy létezik még ilyen, hogy valaki a szép színésznőkre utazik?)
  • Wittgen #3
    Kicsit off, de nem tudjátok, hogy az AvP2nek mikor lesz a hazai premierje?
  • AZTA #2
    "A heti premierek azonban rámutattak arra, hogy Nicole Kidman neve már közel sem elegendő a sikerhez ..."

    Azért én megkérdezném hogy 10en valahány éve látom ezt a Nicole Kidmant filmekbe, hogy rajta mi az, ami miatt ő elegendő lenne a sikerhez? Mert sztem ugy ocsmány ahogy van...és ha már jó csaj miatt nézek egy filmet kis tulzással kiakadna a karakter számláló mire felsorolnám a nálla szebb színésznőket..
  • Inquisitor #1
    "A heti premierek azonban rámutattak arra, hogy Nicole Kidman neve már közel sem elegendő a sikerhez ..."

    Vagy csak a "hülye" nézőknek tele a hócipőjük a gagyi remakekkel, pláne egy "ZS" kategóriás eleve gagyi sci-fi(?) feldolgozásával? :)