Szekeres Viktor

A TV2 eltakarítja a Favoritot

A TV2 nyáron indult sztármagazinja tartós bukásnak bizonyult, ami valahol nem is csoda, hiszen pár éve az RTL Klub hasonló próbálkozása is megbukott, így kijelenthetjük, hogy bulvárhatalom ide vagy oda, a sztárpletykák nem érdeklik a magyart.

A Favorit bukása tartós volt, de közel sem instant, hiszen a Barátok közt szünetében felvezett műsor eleinte még érdekelte a nézőket, de utána elég hamar, minden bizonnyal a silány témaválasztás, a háztáji sztárok folytonos szerepeltetése, valamint az állandóan villogó díszlet hatására feltehetően ugrásszerűen megnőtt epilepsziás megbetegedések hatására a úgy döntött a TV2, hogy elmenekíti Szekeres Nóra és Váczi Gergő műsorát a frekventált időpontból.


Persze az is lehet, hogy a műsormozgatás oka, hogy a Favorit nap, mint nap szörnyű mód kikapott a Barátok közttől, ezért november 26-tól a sztárpletykák rajongói 18.00-tól kereshetik napi műsorukat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ffxi #15
    Azért jó volt a műsorvezetős csaj :)
  • slickboy #14
    A neten sem szeretem ha a képembe villog a sok flash reklám, ugyanolyan szar. Óránként negyedóra reklám végül is semmiség, azért ülök le tévézni, hogy megmondják óránként negyed órában, hogy mit fogyasszak. Persze erre a válasz, hogy ha nem tetszik, ne nézd. Pont olyan álszent mint ker. tévék.
  • AZTA #13
    az a rész tetszett nekem belőlle mikor az volt a téma hogy jól megverték a hooligans együttes tagjait :D
  • Sanyix #12
    a kókusznál is vicces a végén a "híreinket a független hírügynökség..."
    ja tökre függetlenül az anyátok közt legújabb történésiről szól, meg az új rtlklubos műsorok "kulisszatitkairól", és hogy melyik ertéeles hogyan szarta a világra a kölykét, vagy hogy jajdebeteg, fúdeszaréletete van :D
  • Kozma89 #11
    1etlen értékelhető része amikor különböző évfordulókról emlékeznek meg benne.
  • SonicBoom #10
    ezektől a gyerekszületős hírektől már a tököm kivan. valamelyik "sztár" kipottyant egy gyereket, és már jön a hír, hogy megszületett a "híres" baba...és hirtelen mindegyik tudja hogyan kell nevelni meg főzni meg minden és már tanácsot is oszt. hányinger.

    A másik 6 milliárd ember a földön csak tökvéletlenül született....
  • JCSR Apache #9
    Suliban egy hete pont a magyar médiáról volt doga, beleírtam hogy a favoritot el kéne takarítani mert értékelhetetlen. Erre el is takarítják. LOL
  • winnie #8
    naná, hogy az számít, mi más. mint bármely terméknél az, hogy mennyien figyasztják.

    amúgy kicsit el vagy tájolva és tényleg demagóg van, ha óránként 16 perc reklám folyamatos ömlés. (komolyan. mondod ezt az interneten, ami sokkal durvább, mint egy ker. tévé reklám szempontjából.)
  • slickboy #7
    Én nem tudom mi a rosseb az, hogy kizárólag az számít, hogy egy műsort hányan néznek. Ez az egyetlen értékmérő? Persze a reklámok miatt igen. De akkor lényegében azért csinálnak vmi műsorszerűt, hogy legyen mivel megszakítani az amúgy folyamatosan ömlő reklámot. Mintha ezzel televízióadónak álcáznák magukat. A kereskedelmi adókat is ki/el kellene takarítani az éjféltől éjfélig terjedő műsorsávból. (Ez most demagóg volt, de jólesett)
  • C4ine #6
    Faszt nem a képernyőn keres. Ezért van képernyőn. Legalábbis a tehetség, rátermettség, beszédkézség, szórakoztatóság teljes hiányából kiindulva nem tudok mást elképzelni.