Szekeres Viktor

Ismét halasztják a Vuk 2-t

Az idei mozis év vége meglehetősen animáció centrikus lesz, hiszen amellett, hogy jön (vagy nem jön) a Vuk 2, lesz Macskafogó 2, Beowulf, az Alvin és a mókusok és az Egon & Dönci. A nagy kérdés, hogy a hazai próbálkozások fel tudják-e venni a versenyt a külföldiekkel.

A Vuk-rajongók azonban kezdhetnek aggódni a várva-várt folytatás miatt, hiszen az eredetileg húsvétra, majd őszre és ősz végére, november 22-re kitűzött Kis Vuk premier úgy tűnik, hogy tovább fog tolódni, annak ellenére, hogy a készítők 2007-es premierre tettek ígéretet a forgalmazó Budapest Filmnek.

De hiába a reaklámhadjárat, a Vukos ajándéktárgyak, a reklámkampány, úgy tűnik, hogy ismét halasztani kell a film premierjét, hiszen a hírek szerint csak decemberre fog elkészülni a vágás. A kitűzött idei premiert pedig meglesz tartva, az más kérdés, hogy erre egy kisebb moziban kerül sor, nem pedig országos premier keretében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sanyeszt #14
    Hát gyönyörű! Végülis mindenki szerint szar a film, azt mondjátok meg, melyikőtök látta már? Addig meg be lehet fogni. Én biztos megnézem (a macskafogóval együtt), és majd után mondom, hogy ez szar/jó volt-e. A trailerből meg mit lehet leszűrni? Hányszor volt már olyan hogy kijött egy jó trailer, aztán a film meg egy kalap szar volt? És ennek az ellentettje is igaz. Amíg nem láttál egy filmet addig ne mondj róla véleményt. Ennyi.
  • pauly #13
    Hát ja,ha már 3D-ben csinálják,legalább olyanok készítenék akiknek van némi tapasztalatuk is.Nem csodálkoznék ha sosem készülne el :)
  • Mentoloshurkaka #12
    Egyáltalán nem érzem benne azt a bájt, azt a varázserőt, ami az eredeti rajzfilmet jellemezte. Ez inkább olyan rideg, morbid, semmilyen. Egyáltalán nem aranyos, sőt ijesztő.
  • Prof William #11
    Még ha anime lenne... DE a trilse alapján oylan semmilyen... Olyan "Csináljunk már CG rajzfilmet, igaz pénzünk sincs rá + ötletünk se sok van de most ez a menő." érzésem volt...

    Mi baj volt a sima rajzolással? a Vukot sztem esl sem lehet képzelni CG-ban... Most már csak a DR. Bubót kéne megcsinálni egy élethű real timeben borzolódó szőrű CG bagollyal...
  • mellon #10
    Detto

    Amikor láttam a trailer, már elástam a filmet, pedig ez nagyon nem szokásom.

  • bvalek2 #9
    kis vuk:

    macskafogó:
  • SonicBoom #8
    az előzetes alapján én is azt mondanám, még most hagyják az egészet. az őszödi beszéd fogadtatása ehhez képest piknik lesz...
  • Komolytalan #7
    Vigyék japánba ezt a manga-sz.rt, azok majd értékelik. Itthon be se mutassák. A Macskafogó 2-t - na azt várják a rajongók, nem ezt a hulladékot.
  • Ray78 #6
    Ehhe inkább "hipp-hopp" a film is és az alkotók is tünjenek el ......örökre.Azért mutatják csak be kis moziban mert ott
    kisebb tömeg kezdi üvölteni a film első 5 percében ,hogy "Mi ez a sz@r?"
  • archelf #5
    Szerintem nincsenek is - a rendező kivételével - Vuk 2 rajongók...
    :(
    AE