Ötvös Tibor

Jet Li végzett a Múmiával

Jet Li befejezte jeleneteit a készülő The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor című filmben. Rob Cohen elmondása szerint az elmúlt két hétben az O'Connell családban zajló feszültégeket is sikerrel rögzítette.

Rob Cohen folyamatosan frissülő blogjában a hétvégén nagy megkönnyebülésének adott hangot. Elárulta, hogy hamarosan befejezik a The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor című harmadik rész forgatását, ám Jet Li és Michelle Yeoh már végeztek a jeleneteikkel.



"Egy nagyszerű dolog történt a mozi történetében" - kezdi a rendező. "Sikeresen eljutottunk Sanghaiba, leforgattuk Jet Li összes jelenetét és a hétvégén Michelle Yeoh is kiszáll a hajóból. Fárasztó két hét áll mögöttem. Felvettük a Sanghaiban lévő Imhotep's bárban zajló jeleneteket is. Ez egyébként Jonathan bárja, melyben az O'Connell család komoly veszekedéseket bonyolít le."

"Jet Li nagyon nagy átéléssel alakította szerepét. Az a jelenet, amikor Zi Yuan (Yeoh) elátkozza őt feledhetetlen lesz." A bemutató egyébként 2008. augusztus 1-én lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CaptainRumi #2
    De megérte várni én azt mondom és szerintem a megéri várakozni a múmiára is
  • Sance231 #1
    2008. aug. 1? Elég sokáig fog tartani az utómunka ahogy elnézem (mondjuk még így is kevesebb, mint az 1 év a 300 esetében).