Ötvös Tibor

Paul Verhoeven rendezi Thomas Crownt

Vasárnap hivatalosan bejelentették, hogy a Pierce Brosnan főszereplésével tervbe vett A Thomas Crown-ügy folytatását a Fekete könyv és Elemi ösztön direktora, Paul Verhoeven rendezi.

Immáron biztos, hogy folytatódik az egykori James Bond, Pierce Brosnan egyetlen nem 007-es sikerfilmje, A Thomas Crown-ügy. A milliomos tolvaj második kalandját az egykor sikerfilmeket készítő Paul Verhoeven rendezi. Ez már biztos, az MGM a hétvégén hivatalos közleményben tudatta a sajtóval a szerződés megkötését.



Verhoeven nevéhez számos világsiker köthető. Ő állt - többek között - a Total Recall - Az emlékmás, a Robotzsaru, az Elemi ösztön valamint a Csillagközi invázió kamerái mögött. Legutóbb a hazánkban csak DVD-n beszerezhető - és az egyik legjobb filmjének kikiáltott - Fekete könyv rendezésével bizonyította, hogy képes Hollywoodon kívül is emlékezeteset alkotni.

A Thomas Crown-ügy 2 sztorija Eric Ambler The Light of the Day című novelláján alapul majd. Egy csapat profi tolvaj szeretné elrabolni a Török múzeumban kiállított, felbecsülhetetlen értékű, gyémántokkal kirakott tőrt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • viizo #5
  • Wittgen #4
    Verhoeven jó rendező, jó filmekkel. RoboCop és Total Recall igazi klasszikusok számomra csakúgy, mint a Starship Troopers.
    Black Book pedig igazi JÓ film, nem csalódtam benne.

    (nekem még a Showgirls is tetszett :-)
  • Warpig #3
    Remélem benne lesz Rene Russo is!!! Ha lehet akkor meztelenül:P!!! Egyébként az első rész nagyon jó! A zenéje is frankó, úgyhogy hajrá!!!
  • asdasdasd #2
    Paul Verhoeven -> lesz benne puncimutogatás
  • dartois83 #1
    ÉLJEN! Egyik kedvenc rendezőm....