Szekeres Viktor

Szanaszét vágják a Babylon AD-t

A 2008-as év egyik nagy visszatérője Indiana Jones és a Múmia mellett minden bizonnyal Vin Diesel lesz, akinek 2008-ra tervezett filmjét a stúdió meg kívánja kurtítani minimum fél órával, aminek következtében a premierje is fél évvel csúszna.

Persze az, hogy Matthieu Kassovitz durva scifi-akciófilmjét az amerikaiak csak augusztus 29-én nézhetik meg, nem kell, hogy izgasson minket, hiszen Európában a tervek szerint a 2008-as év elején, az eredeti, 160 percre belőtt változatot tekinthetjük meg.

Az amerikai jogokat bíró 20th Century Fox azonban úgy véli, hogy a film tempója megkívánja a gyorsítást, így alig több mint két órás verzióvel szeretnének az amerikai közönség elé járulni. A nagy kérdés, hogy a tempósabb film vajon jobb filmet eredményez-e.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #8
    ember:) kassovitz rendező, aki színészkedik. mondjuk, aki nem ismeri a gyűlölet című klasszikust, az csak félember, úgyhogy tessék pótolni.
  • archelf #7
    Lehet, hogy az RTL-klub fogja vágni a filmet... Ők akár még 1 órásra is megvágják (bár pörgősebb nem lesz tőle)
    :)
    AE
  • trogi #6
    Ez a Kassovitz gyerek nem szerepelt az Amélie-ben?
    Mekkorát fordult a világ, már rendező lett? Nem is tudtam.
  • Csudri #5
    Az Aliens-ből is jobb a hosszabb, ne nyesegessék a filmeket!
  • Wittgen #4
    Jah, a stúdió megint megbíz vmilyen kontárt, hogy vágja meg a filmet, az meg a lényeget szépen ki is nyisszenti.

    Nem tudom mi a rákot szűkölnek ott amcsiban, mikor már a Gyűrűk Ura filmek is megmutatták, h. még az átlag popkornzabáló nép is képes végigülni több, mint 3 órát. És ezek a filmek sikeresek is lettek.
  • dep #3
    Egy Matthieu Kassovitz filmet megvágni fél órával az elég durva. De ha a popcornzabáló hülye amcsiknak ez kell.......
  • avman #2
    felcsigáztak. ezek szerint még jó is lehet, ha a köztudottan akciófixált popcornagyú átlag ámerikai nagyközönségnek így nem felel meg. már látom is a csomagolásona feliratot: vigyázat, nyomokban valódi sci-fit tartalmazhat!
  • Zocsi #1
    Miért jó az, ha egy film pörgős? A legutóbbi pörgős film, amit láttam a Bourne Ultimátum volt, és nem tetszett annyira, mint a korábbi két rész. (szvsz, az első a legjobb) Azt tudjuk, hogy egy ilyen minden alkotó munka menet közben alakul és nyeri el végső formáját. Jobb szeretem, ha úgy nézhetek meg egy filmet, ahogy a rendező megálmodta. Ha vannak benne sallangok, akkor valószínüleg nem véletlenül. Elvégre ez is egy művészet, de ne akarják már, hogy kevesebb idő alatt értsem meg és élvezzek vmit..
    Várjuk a magyar premiert! (: