Szekeres Viktor

Ben Stiller leigázta a hazai mozinézőket

Premierjének hetén robbantott idehaza Ben Stiller vigjátéka, az persze más kérdés, hogy miután a nézők megtekinthették, hogy mennyire félresikerült film lett az Agyő, Nagy Ő! - megrohamozták a mozipénztárakat, hátha visszafizetik a belépőjegy árát.

Kémeink jelentése szerint azonban a pénztárosok ellenálltak, nem volt pénzvisszatérítés. Persze a jelenségen fennakadhatnak azon kevesek (na jó, minden bizonnyal a többség), akik gurulva kacarászták végig a filmet, mindenesetre meglepetés, hogy az Amerikában nagyot bukott film sztárjának neve idehaza sima kasszasikert garantált. A film a nyitóhetén csak Budapesten 37877 nézőt vonzott, s ezzel a múlt héten az első helyen nyitó Bourne ultimátum idei októberi 31 ezer nézős rekordja is a múlté lett.

Ben Stiller vonzza az embert a moziba, Reese Witherspoon és a Jason Statham-Jet Li duó azonban nem, hiszen előbbi színésznő legújabb akciófilmje, a Kiadatás csak 5372 kíváncsiskodót vitt be a moziba, míg a War 7051 fizető néző mellett bukott meg csendesen idehaza is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rage47 #5
    Ma néztük meg, sztem egész jó film lett!:)
  • Wittgen #4
    Gondolom a mai szegényes akciófilmek mellett egy ilyen film is már annak minősül :)
  • TM #3
    A Kiadatás mint akciófilm? Hmmm...
  • gabr #2
    Randifilmre tökéletes, és szerintem azért volt ekkora nézőszám, mert párok mentek rá főleg...
  • Wittgen #1
    Majd egyszer megnézem a tv-ben (vagy gépen), de hogy pénzt nem fogok kiadni érte az biztos (nem tűnik jónak).