Ötvös Tibor

Del Toro szuperhősfilmet rendez

Guillermo del Toro, a Penge 2 valamint a Hellboy - PokolfajzatThe Champions egy 1968-as brit tévésorozat moziváltozata lenne, mely meglehetősen hasonlít A Fantasztikus Négyes alapjára.

Nemrég felröppent a hír, miszerint Guillermo del Toro szívesen megrendezné az utolsó Harry Potter filmet, ám azóta semmi érdemleges nem történt az ügyben. Így a direktor elkötelezte magát egy másik projekt iránt, mely már sorban a negyedik rendezői feladata lesz 2010-ig.

A Champions egy 1968-as, azonos című brit tévésorozat moziváltozata lesz, melynek del Toro írja a sztoriját is. A történet szerint (mely egyébként eléggé hasonlít A Fantasztikus Négyesére) egy csapat titkosügynök kényszerleszállást hajt végre Tibetben és ott egy idegen civilizációra bukkannak. A találkozás után mindegyikük szuperképességeket szerez (gondolatolvasás, emberfeletti erő stb.) és hazatérve felveszik a harcot a gonosz erőkkel.

További részlet még nem látott napvilágot a filmről, mivel a rendező számos film produceri feladatait is magára vállalta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loverman #5
    grat a stílushoz. Ja mert a legutóbbi film pont olyan hangulatú volt mint a legelső ugye? LOL
  • Picizöldfül #4
    nem rendezi meg az uccso HP-t ????? Basszák szájba Yatest!! FASZOM HOGY A HP-BÓL 12 ALATTI GYEREK FILMEKET CSINÁLNAK!!! Az utolsó 2-3 rész igenis darkos... [szomorú]
  • Loverman #3
    "Guillermo del Toro, a Penge 2 valamint a Hellboy - Pokolfajzat."
    szal szerinted így lenne a mondat?:P
  • Trespasser #2
    Kimaradt egy pont: "...valamint a Hellboy - Pokolfajzat. The Champions egy 1968-as brit tévésorozat moziváltozata lenne..."
  • Loverman #1
    "valamint a Hellboy - PokolfajzatThe Champions egy 1968-as brit tévésorozat moziváltozata lenne"
    itt vmi el van b*szva