Szekeres Viktor

A House-rajongók ismét nemet mondtak Freinek

A TV2 érdekes bűvészkedéssel próbálja egyetlen RTL-verő sorozatának sikerét meggátolni. Hogy szándékosan, hozzá nem értésből fakadóan vagy megkötött kezük miatt teszik, nem tudni, de a Doktor House helyére négyhetente leadott Frei Dosszié lassan, de biztosan még a House-ra is felhozza a Szökést.

Emlékezhetünk, hogy a Szökés 2. évada premierjének hetén még helybenhagyta a Doktor House-t, de utána érvényesült a papírforma és a kórházi krimi (akárcsak Amerikában) könnyedén diadalmaskodott a szökött fegyencek és az őket hajkurászó FBI-ügynök kalandjai fölött mind össznézettségben, mint a kereskedelmileg fontos 18-49-es korosztályban.

Ezt a diadalmenetet csak egy dolog tartóztatta fel: a TV2 azon döntése, hogy House doktor kalandjai helyett A Riporter megpróbáltatásait sugározza 4 heti rendszerességgel - aminek eredményeképp a legutóbbi Frei dosszié adásakor a House-rajongók látványosan távolmaradtak és 459 ezres (18-49-es adat!) nézettségével a riportműsor csúnyán alulmaradt az 585 ezres Prison Breakkel szemben. (Összehasonlításul, amikor legutóbb a House ment a Szökés ellen, akkor a TV2-t szerda este a fiatalok 593 ezren nézték.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • waterman #24
    jól mondod. ha house-t akarok, akkor frei elmehet a.. már látni sem bírom azt az embert. nyekereg, egy mondatot nem tud végigmondani, vagy csak nagyon akadozik a súgógép és minden második kérdése, hogy úristen ez ennyibe kerül?? minden harmadik kérdése: és az mennyibe került? minden 5. kérdése, hogy magyarországon ez mennyibe kerülne. mond egy nagy számot és tátja mindenki a száját. rózsadombon meg 300 millás házak állnak. az meg annyiba kerül. fel kéne fogni, hogy pl egy olajmágnás országban a minimálbért nem magyar színvonalon mérik.
    ellenben jön egy house és tudom szerda esténként, hogy nem fogok tűntetőket, korrupt politikusokat látni az alatt az egy óra alatt. de ha újabb frenetikus marketing megfontolásból a house-ba is még több reklámot raknak, akkor még az a maradék kemény mag is elpártol tőlük és letölti p2p..
    remélem olvassák szavaim a tv2-nél is..
  • Mr Hyde #23
    A Frei egy hulladék, ideje lenne végre levenni a műsorról. Példát lehetne venni a Kepesről, aki tud igényes riportfilmeket készíteni. Nempedig ilyen manipulatív, demagóg, hazugságokra és csúsztatásokra alapuló parasztvakító műsort mint a frei.
  • Metamorfo16 #22
    Sg totál tv2 lejáratásba kezdett, de sztem is az RTL valahogy fiatalosabb nemtom.. DE FREI SZTEM IS ELTAKARODHAT, MERT DOKTOR HOUSE-T NEM LEHET CSAK ÚGY ELRAKNI EGY IDIÓTA MIAAATT... színvonaltalan szutyok a dosszijé
  • szvini #21
    az sg miért kivötei ilyen látványosan nyomon a atv2 hülyeségeit? :D:D:D

  • REALista #20
    Ez tényleg komolytalan hozzászólás volt...
  • AljasGetto #19
    Ott a pont!!!

    A jóbarátokat meg a rémrendest még 98 környékén láttam HBO-n meg talán TV3-on...
    (Na jó, a jóbarátokból gondolom lett még náhány évad azóta...)

    Amúgy meg télleg über balf@xság, amit csinálnak, mert például én nem vagyok igazi House fan, de szerdánként azért megnézem, ha ráérek... most meg a Frei miatt a rákövetkező héten már eszembe sem jutott, hogy lesz, ezért kimaradt...
  • Yoshimitsu #18
    Ez a baja többek között a TV2-őnek. Ez nem USA ez Magyarország. Baromira más itt a világ egészen más érdekel itt mindenkit. Oké a House az marha jó, én is csípem. De pl az amerikából vásárolt műsor ötletek sorra megbuknak. Ideje lenne rájönniük, hogy hiába próbálnak amerikanizáni. De ha van kedvük még egy pár milliót elcseszniük ilyenekkel akkor csak hajrá!!! Így tovább!!!

    A Frei pedig észrevehetné mikor kell csatornát váltani. Mert ebben a helyzetben már lehet hogy nem is az ő műsorával van a baj, hanem a csatornával amin megy. Mondjuk az is tény hogy a Frei is elment a szokásos TV2-ős szokás irányába, hogy mutogatja a külföldi dollár milliárdosokat. Ami azért nagy hiba, mert őszintén szólva egy egészséges átlag magyar vagy irígykedig rá vagy nem is foglalkozik vele, aminek az a következménye hogy nem nézi. Mert mi f...-ért nézném hogy másnak milyen k...va jó?????
  • zero977 #17
    az a baj hogy a TV-ék nem követik a változásokat ... miért kényszerüljek minden héten egy x fix időpontban a TV elé ? és ha programom van ? megnézem hd minőségben magyar felirattal , intenetről megvan, vagy DVD-én.

    az a baj, hogy többn millió ember nem tud mit csinálni esténként, és tök mindegy mi megy a TV-ben, azt nézik ...

    Amúgy meg eszméletlenül szar a az esti struktúra.Vidéken az emberek korán kelnek mrt korán járnak dolgozni, NEM is kezdenek el nézni egy sorozatot este 10-től .. de ezt az öltönönyös budapesti menedszerek a TV-éknél nem tudják vagy leszarják.

    19:00 Aktív
    19:40 Jóban-rosszban
    20:20 Favorit
    21:00 Hosue
    22:10 Jericho

    Mi szükség van a Favoritra ? Dettó ugyanaz mint az Aktív, teljesen érdektelen, de elvesz egy csomóü időt. Jóban-rosszban is 40 percet elvesz , amikor max 25 perces.

    Így kellene kinézni :
    19:00 Aktív (mert kell a bulvár az idiótáknak) de mex. 25 perc
    19:30 Jóban-rosszban 25 perc
    20:00 House 40 perc
    20:50 esti film / másik sorozat

    De akár a Jóba-rosszban elhagyható és House 19:30-tól vagy egy jó sitcom (pl. Scrubs) mert ráférne az emberekre a nevetés (főleg hogy Sas-kabarékon meg Irigy Hónaljmirigyen nőttek fel, el sem tudják képzelni milyen egy igai jó sitcom)
  • winnie #16
    freit többen nézték, mint a prison breaket, szóval sokan szeretik.
  • Komolytalan #15
    Azt kéne észrevenni, hogy Freire kb mindenki nemet mond, nem csak a House rajongók. Egy hulladék az a faszi, a műsorával együtt, mehetne az ATVre Friderikusz mellé.