Ötvös Tibor

Újabb trailer A ködből

Kijött egy újabb előzetes a Stephen King novellájából készülő A köd című Frank Darabont filmhez. A trailer ezúttal is meglehetősen ütősre sikeredett, szóval nagyon várjuk.

Egyszer már bemutattunk egy előzetest a készülő A köd című Stephen King novella filmváltozatából, ám ma kijött egy újabb, az előzőnél hangulatosabb trailer is. Úgy tűnik Frank Darabont újfent remekművet készít a horror egyik legnagyobb mesterének művéből. Ráadásul már csak egyetlen hónapot kell aludni a premierig.



A történet helyszíne egy tipikus amerikai kisváros, melyben mindenki éli tipikus amerikai életét. David egy tóparti házban él feleségével és fiával. Egy napon érdekes jelenségre lesznek figyelmesek: kísérteties köd kezd leereszkedni a tóra. David fiával elindul a helyi boltba, a köd időközben pedig beborítja az egész várost. **** A tejsűrűségű fehérségből aztán titokzatos, emberi húsra éhező teremtmények bukkanak fel, a boltban ragadt emberek pedig elbarikádozzák magukat és megpróbálják túlélni a dolgot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gothmog #10
    Azért ne keverjük a Carpenter-féle Fog-ot (és annak újrafeldolgozását) a King féle Myst-el. A kettőnek tökéletesen semmi köze egymáshoz.

    Wittgen, akkor nézd meg a Remény rabjai-t (The Shawsank Redemption)
  • LCO #9
    Az elmult években volt valami hasonló alkotás: The FOG címmel, az is elég ködös volt :)
  • Wittgen #8
    Eddig a Halálsoron c. filmet tekintem a legjobb King-filmnek, nagyon jó kis múvi remek színészekkel megfűszerezve.
  • koschwarz #7
    bár a stephen king filmadaptációk a legtöbb esetben rosszak, a frank darabont-stephen king páros eddig olyan remekvűveket alkotott, mint halálsoron és a remény rabjai. bizakodó vagyok.

  • AljasGetto #6
    A King filmes adatptációk 95%-a egészen az utolsó 5 percig baromi érdekes és izgalmas, aztán a végére van biggyesztve egy szánalmas befejezés... :((
    Bár mondjuk, én amúgy sem vagyok túlzottan oda a King-Koontz féle cuccokért, kicsit túl egyszerűek... mondjuk egy Barker történethez képest... (szigorúan szubjektív vélemény)
  • usi12c #5
    A filmjeit én sem nagyon szeretem, mert a legtöbbet előbb olvastam, mint filmen láttam, és a könyvekhez képest mind kiábrándító volt... Az 1408,Halálsoron tetszett, viszont azokat még nem olvastam! De tényleg siralmas filmeket csinálnak a műveiből! Lásd Desperation (magyar címe Rémület a sivatagban).. Egyik kedvenc regényem volt, de a film... Egy fél demalgont nem ér!
  • NwLGL #4
    Én Pisti a Király filmjeit eddig fenntartással kezeltem. Túl sok hypeolás után, mindíg csak a végtelenségig elnyújtott unalmas szellemes filmek lettek. Nem tagadom, volt egy két jól sikerült film, de nagyon kis százalékban jöttek be. Az utolsót is épp a napokban néztem, az 1408-at, semmi félelmetes, semmi izgalom, csak ijesztget. Remélem ebből legalább egy jó film sül majd ki. Ráférne már Pistire...
  • usi12c #3
    Ez volt az a novella(kisregény?), hogy miután elolvastam és mentünk reggel a suliba busszal, irtóztam bemenni a ködbe.
  • The Garrett #2
    hmm alig várom :)))
  • Wittgen #1