Ötvös Tibor

A Universal dobta Rodriguezt

Robert Rodriguez kénytelen házalni Barbarella feldolgozásával. A Universal fejesei valamint a lehetséges producerek nem voltak megelégedve Rose McGowan alakításával és le akarták cserélni. Rodriguez inkább elvitte a produkciót.

Úgy tűnik továbbra sem akar elkezdődni a Barbarella remake forgatása. Miután végre a rendező, Robert Rodriguez kiválasztotta a kultikus főszereplő újkori megformálóját - aki teljesen véletlenül élettársa, Rose McGowan lett - a Universal gáncsot vetett a produkciónak.


Szexinek szexi, de valóban jó színésznő?

"Ez egy kicsit megalázó mindenki számára" - kezdődik a stúdió közleménye. "Senki nem gondolja azt, hogy Rose a megfelelő erre a szerepre, de Robert egyszerűen nem hallgat senkire." Erre természetesen Rodriguez is reagált.

"A Universal 60 milliót jelölt meg büdzsének" - kezdte a rendező. "De a forgatókönyv befejezte után kiderült, hogy 82 millióra lenne szükségünk. Ráadásul Rose sem tetszett nekik. Hiába mondtam, hogy tökéletes a szerepre, nem tudtam meggyőzni őket."

Jelenleg Rodriguez új terjesztőt keres a Rose McGowan féle Barbarellához.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Real13 #3
    Rodriguezben én vakon megbíznék.Minden filmje megtérül tudtommal,ráadásul tényleg jó filmeket csinál,talána csak a gyerekfilmjeit hanyagolhatta volna.
  • Sanyi07 #2
    Igen, szerintem is jól hozta, ráadásul ez is egy trash-film lenne, tehát biztos vagyok benne hogy lenne olyan jó a Grindhouse-okban.
  • Wittgen #1
    Pedig nem tehetségtelen, legalább is a Grindhouse filmekben jól hozta a neki szánt karaktereket.