Szekeres Viktor

A Tűzvonalban sikere 2. évadot hozott

Ilyesmire is régen volt példa. Nem elég, hogy egy olyan magyar sorozat került képernyőre, mely nem 90%-ban negatív kritikákat volt kénytelen elviselni (csak 50%-ban...), hanem még a nézők is szeretik, éppen ezért az MTV megújította akciósorozatát.

A Tűzvonalban az MTV azon kevés műsorai közé tartozik, mely sikerrel szerepel a 18-49-es, kereskedelmileg fontos korosztály köreiben és emellé nem egyszer 800 ezernél is több nézőt vonzottak az epizódok, így pár rész után már látni lehet, hogy a sorozat nem a magyar Rém rendes család fokozatosan csökkenő nézettségi pályáját fogja követni, hanem a stabilitás útjára lép.

Éppen ezért hordoz magában kevés meglepetést a hír, miszerint a 17 epizódot tartalmazó 1. évadot egy 21 részes második etap fogja követni, mely története a kábítószer-kereskedelem körül fog leginkább forogni. A tervek szerint új színészek is csatlakoznak az eddig sem kis nevekből álló stábhoz és minden bizonnyal a húzónevek (Stohl András, Jordán Tamás és Hollósi Frigyes) is maradni fognak, ha a karakterük "állapota" engedni fogja.

Aki lemaradt az eddigi epizódok valamelyikéről, az az MTV honlapján ingyen és bérmentve megtekintheti bármelyiket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • slickboy #14
    Nagyon klafa sorozat lett. Az elején kicsit zavart a nyers kézikamerázás, de végül is beleillik a koncepcióba. Sikerült megtalálni az egyensúlyt, nem hat "megcsináltnak" a sztori meg a figurák. Szóval tetszik!:)
  • kovadam87 #13
    Én is elcsíptem egy két részt a sorozatból, és szerintem is végre egy magyar sorozat ami megállja a helyét. Én csak gratulálni tudok annak aki pénzeli, aki megírja a forgatókönyvet aki eljátsza, az egész stábnak. hajrá magyaraok előre! =) és biztos vagyok benne hogy a színvonal nőni fog csak még kezdetlegesek a karakterek, tuti ha több idejük lesz a színészeknek rá, akkor rendesen bele tudják majd magukat élni, és karakteresebb szereplőket fognak alakítani, ahogy azt kell. A végén a zene tényleg ocsmány dehát, nem lehet minden tökéletes, nemdebár? :D szerintem is ez a sorozat magyar viszonylatban nagyon jó, és részemről üzenem a csapatnak h csak így tovább és mindent bele srácok :-)
  • Sidewinder #12
    Ez jó hír Annak idején a Kisváros volt a kedvencem.Most pedig ez lett az új kedvencem.Várom már a 2. évadot.
  • kernerster #11
    Én szeretem
  • kisb92 #10
    Megnlehet nézni, de azért a dialógusok, vágások hagynak kivánni valót...
  • Wittgen #9
    Ez már csak azért is lehet így, mert a sztorit és forgatókönyvet neves magyar írók vetik papírra (pl Harrison Fawcett - Fonyódi Tibor, Anthony Sheenard - Szélesi Sándor).
  • Marc71 #8
    Nem rossz, nem rossz... Főleg a javára írható, hogy igyekszik "valós" talajon maradni, hazai szinten. Nem egyből világméretűakcióskommandósnagygengszteres, hanem "kis" helyi ízek, mint pl. narkós tű, utcai táskalopás, stb.. Fura is ehhez - az igaz koppintott (de én elnézem, jó helyről "loptak") - profinak mondható látványvilág. És ami a lényeg, HITELESEK a szereplők. A "béna", de emberi figura hétköznapi rendőrök, a fafejű exkommandós, a mutyizós főrendőrök, stb. Ez a legnagyobb pozitívum!! Hálistennek nem szomszédok és életképek -szerű kamerábamondom a nagyigazságot szereplők...
    Szóval hiteles világ a leppukkadt rendőrőrssel, jó és nem ezerszer látott színészekkel. (persze egy-két nagy névvel)
    ÉS utálom stólbucit mint emberi és médiajelenséget, de jó színész, ehhez meg pláne, jól alakítja a figurát. Én emlkészem a Rosszfiúk c. filmjére, ott is nagyot - és hiteleset - alakított.
    Szóval jó ez, magyar viszonylatban meg különösen!

    Egy valamit tudnék nagyon gyorsan felejteni... Az a gagyi huligensz dal a végén... na az borzasztó - nem illik ebbe a világba. Az a zene monnyon le azonnal!!! :)
  • Mr Csé #7
  • Wittgen #6
    Nem rossz sorozat, főleg annak tükrében, h. a magyarok mostanság milyen sorozatokat produkáltak. Nekem bejön.
  • Renegade #5
    a szlengek, a szakzsargon a helyén van, problémák valósak, tetszik :-)