Ötvös Tibor

Tyler Perry az élen

Amerika legnézettebb filmje a hétvégén a Tyler Perry's Why did I get Married lett, mely nem okozott különösebb meglepetést. A hazánkban nem túl ismert komikus a tengerentúlon komoly rajongótáborral bír.

Ahogy azt múlt héten már megjósoltuk, az idei hétvége egyértelműen Tyler Perry új vígjátékáról szólt. A hazánkban nem túl ismert, felvállaltan transzvesztita komikus Why did I get Married című filmjébe megnyerte főszereplőnek Janet Jacksont is, ennek ellenére hazánkban tuti DVD-s karrier vár a filmre.


Tyler Perry' Why did I get Married

Mindenesetre a 21,5 milliós nyitány több, mint jó egy ilyen, feltehetően minimalista költségvetéssel készült film esetében. Azt azért megemlíteném, hogy Perry filmjei második hetükben elég nagy visszaesést szoktak elkönyvelni és szerintem ez most sem lesz másként.

A The Game Plan továbbra is remekül tartja magát. Jelenleg 60 milliónál jár, ami bizony jóval több, mint amit vártam. A hét további bemutatói elég rosszul kezdtek. A We Own the Night és az Elizabeth: The Golden Age is csekély érdeklődést váltott ki a mozirajongókból.

A jövő héten érkezik meg a 30 Days of Night, mely a legesélyesebb az új filmek közül. Ben Affleck első rendezése, a Gone Baby Gone is elérkezett debütjéhez. A Rendition az Oscar-díjas Tsotsi rendezőjének első hollywoodi filmje. A thriller főszereplői Reese Witherspoon, Jake Gyllenhaal, Meryl Streep és Alan Arkin.


The Comebacks

Egy erőteljes dráma is érkezik a Halle Berry - Benicio del Toro nevével fémjelzett Things We Lost in the Fire személyében. A horrorok, romantikus filmek és képregénymozik után a sportfilmeket is kifigurázzák a The Comebacks című komédiában. Az áldozatok között van a Rocky-széria, az Emlékezz a titánokravalamint a Péntek esti fények is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #1
    tyler perry papírforma, de nem hinném, hogy transvesztita lenne. csak alakít kövé rnőket a filmjeiben, mint eddie murphy vagy martin lawrence. vagy csak infóhiányos vagyok:)