Ötvös Tibor

Újabb Fűrész 4 videó

Újabb előzetes érkezett a Fűrész franchise legújabb darabjához. A negyedik részben Jigsaw elvileg már meghalt, ám a trailer eleje nem éppen erről tanúskodik. Tessék csak megnézni.

Nemrég tűnt fel a neten egy Fűrész 4 videó, melyet szinte azonnal "betiltottak". Nos, az erősen reklámszagú felhajtás után végre jött egy kevésbé "szaftos", ám a sztoriból semmit el nem áruló filmecske is, melyet alant lehet megnézni.



A videó elején rögtön egy meglepetés fogad minket: Jigsaw él és virul, ráadásul újabb játékot talál ki. A sztori ismeretében azonban ez biztos valami visszaemlékezés lehet, talán a Fűrész 4 első 10 percének eseményeit nézhetjük meg rövidítve. A videó nem rossz, reméljük a történettel is képesek felnőni a feladathoz a készítők.

És most tekintsünk kicsit a jövőbe. A rendező David Hackl elárulta, hogy elkezdődött a Fűrész V forgatókönyvének elkészítése. A sztoriért ismét Marcus Dunstan és Patrick Melton lesznek a felelősek. A film forgatása jövő év elején kezdődik, a bemutató - szokás szerint - októberben esedékes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hegi90 #8
    Najó, addig nem engedte megnézeni a klipet, míg be nem írtam a valódi születési időpontom. na már most, én nem vagoyk még csak 17 éves. Mégis.... honnan tudta, hoyg mikor születtem? xD
  • Marko001 #7
    én? :)
  • angol #6
    nemrég néztem meg Saw 1.-t 720p ben, ajjajaj olyan mintha ott lennél te is
  • zaki #5
    :DDDDD

    A vidaó teccik, jöhet a múvi... xd
  • Real13 #4
    Akármennyire is lehúzások,meg minden,és semmi filmtörténeti vagy egyéb jelentőségünk nicsen,(nem is kell,hogy legyen persze:)én bírom a Saw részeket.Még a harmadik rész is jóval jobb,mint napjaink horrorjai..sajna:)
  • koschwarz #3
    a csaj operáltatta magát át jigsaw-vá
  • Wittgen #2
    Hja, lassan kiteremlődik és új Jason-generáció (ugye a péntek13 filmek egyik ismertetőjele, hogy Jason halhatatlan...).
  • kow83 #1
    Ha a fűrész 5 egy termonukleáris robbanással érne véget Jigsaw mellett, a SAW VI. akkor is így kezdődne:

    Hello ......., I wanna' play a game.