Ötvös Tibor

Egy nap a Wolverine díszletei között

Érdekes dolgot eszeltek ki a Wolverine producerei. A hamarosan Ausztráliában kezdődő forgatáson ugyanis két "szerencsés" rajongó bevásárolhatja magát a díszletek közé.

Pár hét múlva kezdetét veszi a Wolverine forgatása. A helyszín Ausztrália lesz. A filmről egyelőre semmi pontosat nem tudni. Az biztos, hogy a főszerepben ismét Hugh Jackman ölti magára Rozsomák (vagy Farkas, kinek mi a szimpatikusabb) alakját. A mozifilm 2008-ban kerül a mozikba.

Két "szerencsés" rajongó azonban már egy-két hónap múlva ízelítőt kaphat a filmből. Történt ugyanis, hogy a producerek kikiáltottak egy aukciót, melynek lényege, hogy a két, legmagasabb összeget kínáló "őrült" eltölthet egyetlen napot a díszletek között Hugh Jackman mellett.

Ha akad esetleg valaki, aki szívesen belemenne ebbe az egyesek szemében őrültségnek, másoknak kihagyhatatlan lehetőségnek tűnő "játékba", akkor tessék ide klikkelni. Sok sikert!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macccy #7
    Nincs elég pénz a film kasszájában? Erre a mellékesre vágyik valamelyik hülye producer? Aztakúrvaaa ... és lesz aki fizet. Elképesztő. Én ha akarnék, mehetnék a Hellboy2 díszletei közé, egy szavamba kerül (nem dicsekvésképp mondom!) de nem érdekel. A filmet a moziban kell nézni nem a díszeltek közt. Az nagyon nem móka, sőt még el is bassza az élményt, ez tuti!!
    És arra is kíváncsi lennék, hogy Jackman hány percet tölt a szerencsés nyertesekkel, mert hogy 2 -nél nem többet arra fogadnék is kisebb készpénzösszegben.
  • Thaddeus #6
    Rozsomák frankó, csak a ruhája gáz. Szerintem. Ez a Loganos féle Farkas az utcai cuccban frankóbb.
  • neptum #5
    még mindig licitálnék erre mint hogy Uwe Boll filmjében játszak
  • Kemuri #4
    hát éppen ez a legszomorúbb, hogy ilyen primitív érv miatt lett a rozsomákból farkas, holott semmi köze a 2 állatnak egymáshoz. mi az, hogy jobban hangzik? valaki tudná nekem értelmezni, pl egy olyan valaki aki szerint "jobban hangzik", mert ha még a torkosborzt (másik neve) használták volna, aztmondom. a rozsomák amúgy is sokkal kúlabb állat :), eleve nem annyira "elcsépelt" mint a farkas több szempontból, na mind1 mégegy erős érv a magyar szinkron ellen.. számomra
  • Vucli #3
    Szerintem is hülyeség "Rozsomák" helyett "Farkas"nak hívni, de az akit kérdeztem és a képregényt nem ismeri, mind azt mondták a farkas jobban hangzik, meg szerintem a rozsomák ,mint állat sokan azt se tudják mi fán terem
  • koimbra1978 #2
    De úgy gondolták, hogy filmen a Rozsomák nevetségesen hangzana, ezért lett Farkas. Még mindig jobb , mint a Pézsmapatkány:) Ezt véletlen hallottam, egy délelőtti Pókember rajzfilmben fordították így szegényt, bruhhaha
  • Caligo #1
    Kinek az agyában született meg ez a "farkas" elnevezés. Nevetséges. Mióta X-Men létezik wolverine-t, rozsomáknak fordítják minden képregényben