Szekeres Viktor

Árpa Attila beveszi a TV2 Mokkáját

Csiszár Jenő magántermészetű okok miatt, Havas Henrik pedig a TV2 vezérigazgatójának megorrolása miatt kényszerült otthagyni a csatorna reggeli ébresztőműsorát, így az illetékeseknek helyettes után kellett nézniük.

A helyettes pedig nem más, mint az RTL Klub egykori fenegyereke, a később a Viasatnál is próbálkozó producer, Árpa Attila, aki a Mokkában műsorvezetőként próbálhatja ki magát. Persze nem kell attól "félni", hogy Árpa politikai témákban fogja sarokba szorítani némelyik minisztert vagy éppen ellenzéki képviselőt, hiszen a műsor szerkezete is átalakul.

A Mokkát ugyanis két részre bontják. Reggel 8 óráig a nézők Jakupcsek Gabriellával vagy Azurák Csabával kelhetnek és közéleti valamint politikai tudástárukat fejleszthetik, míg ezután 10 óráig a könnyedebb (értsd: bulvár) tematika veszi át a főszerepet, mely világban Árpa Attila mellett Papp Gergő, Liptai Claudia és Tornóczky Anita kalauzolja el a nézőt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • redfish #11
    BORZALMAS!
    Én csak 1 Mokkát láttam, amiben ő is benne volt, de ez valami elképesztő...
    Buta, műveletlen, beszélni sem tud, viselkedni sem.
    Liptait nagyon nehéz "lekörözni", de neki sikerült!
    Fogalma sincs, hogyan beszélgessen a riportalanyokkal, nem is értem, mit keres a kamera előtt ez a pasi?!
    Kelemen Annácskán legalább röhöghetnénk jó nagyokat, de Á.Attilán még röhögni sem lehet, olyan szánalmas.
  • Atisz #10
    Én csak azt nem értem hogy ennyi erővel lehetne a Kelemen Anna is (nagyobb húzónév -> nagyobb nézettség :P), mert gyakorlatilag egy ilyen reggeli műsor elvezetéséhez nem kell más csak annyi hogy felolvasd az eléd tett szöveget, ismertség és egy minimális tájékozottság a témákban. Tehát ha úgy vesszük ki az az Árpa Attila és miért gondolják hogy miatta akárki is nézni fogja?
  • angol #9
    árpa különben szerintem nem rossz arc, csak sikeres, gazdag, fiatal, és jóképű és ez így együtt elég ok arra hogy a hideg kirázzon másokat ha nevét meghallják. (hogy tehetséges e, szerintem nem különösebben, de valamit biztosan nagyon tud)
  • winnie #8
    jó, de hogy lett producer, az a nem semmi sztori. a kertévék indulásánál elég volt ott lenni és a random külföldi ember rámutatott, hogy "te leszel ez". szegény vécsey mihály klasszikus törtélnete jut eszembe hogyan lett sportriporter:)

    attól, hogy nem tetszett a filmje, rendezőnek lehet, hogy tehetségtelen a szemedben. (ideje lenne már megnézni), de nyilván szakácsnak is az. (viszont mindez nem változtat azon, hogy az argó a 4. legsikeresek modern film dvd-n.)
  • Atisz #7
    Semmiből? Producerkedik, tehát anyagilag azért jól el van eresztve. Eddigi megnyilvánulásai és a filmje (Argo) alapján tehetségtelennek tartom. Az, hogy a csapból is ő folyik már más tészta...
  • winnie #6
    "és mikor lett belőle médiaszakember. Nekem egy elég tehetségtelen emberne"

    egy valami nem. tehetségtelen. nagyon tehetséges..., illetve jó helyen volt jókor. egy segédszínész volt németországban, aki pár jó helyezkedéssel az rtl producere lett és felfuttatott pár sikerműsort. aki senkiből ennyit elér, az nem tetehségtelen. maradt senki, szó se róla.
  • winnie #5
    épp fordítva. fogytán a pénze és dolgoznia kell. ha neked lenne egy rahedli pénzed, akkor mit csinálnál? fialtatnád, kamatoztatnád vagy mennél a mokkába?
  • raingun #4
    Árpának csak pénze van, és mindenhova befizeti magát...
  • Atisz #3
    Nem tudom ki ez az Árpa Attila és mikor lett belőle médiaszakember. Nekem egy elég tehetségtelen embernek tűnik, soha nem lesz akkora húzóember mint a Havas.
  • Kobaljov #2
    A ma reggeli Mokkás rejtvény megoldásából:
    -Hány oldala van a kockának?
    -Négy!
    -Gondolkozzon kicsit, szerintem maga a négyzetre gondolt..
    -Tizenhat!