Ötvös Tibor

Feldolgozzák John Woo klasszikusát

John Woo 1989-es klasszikusa, A bérgyilkos sem kerülhette el a producerek látókörét és a legújabb hírek szerint már zajlanak a remake előkészületei. Ám sajnos sem a rendező, sem pedig az egykori főszereplő, Chow Yun-fat nem vállaltak szerepet az új verzióban.

John Woo hazájában kultikus rendezőnek számít mind a mai napig. Sokan azonban csak hollywoodi munkássága után figyeltek fel a tehetséges akciódirektorra. Az Ál/arc, a Rés a pajzson, a Tökéletes célpont és a Mission: Impossible 2 sikere után azonban beficcent pár bukás is A fegyverek szava és A felejtés bére képében.



Ázsiai filmjeiben rendszeresen szerepelt Chow Yun-fat, aki a direktor kedvenc színésze mind a mai napig. Egyik legismertebb közös filmjük A bérgyilkos, melyre a mostanában Ázsia felé kacsingató Hollywood is felfigyelt. Az 1989-es alkotás feldolgozásában azonban egyikük sem működik már közre.

A főszereplő személyét jelenleg is keresik. A producerek tudják, hogy nehéz helyzetben vannak, hiszen Chow Yun-fat kultikus figurát alkotott a bérgyilkos szerepében. Mindenesetre, bár az új verzió teljes egészében Los Angelesben játszódik, a főhős egy koreai lesz. Több adatot még nem árultak el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • raymond01 #6
    nekem vhogy kimaradt ez a film, vagy csak már nem emlékszem
  • Kaadi #5
    nem tudom miert nem eleg ezeknek ha leporoljak a regi kopiat, felteszik dvd-re vagy hd-re es eladjak megint. ugy nem tobb love jonne belole mintha megint leforgatjak egy masodrangu szinesszel es milliokat koltenek a specialis effektusokra?
  • Nitzer #4
    Talán 18
  • Prof William #3
    A bukás receptje. Remaekelj egy népszerű filmet de se a rendező se a jó szinészeket ne vedd hozzá igénybe...

    Ha mondjuk 2099-ben járnánk és akkor akarnának de még alig 8 éves a film!
  • PetruZ #2
    Ó, az ég szakadjon rájuk, a k* életbe... :(
  • Wittgen #1
    Jó film az eredeti