Szekeres Viktor

Kiszivárogtak az Alvin és a mókusok plakátok

Nagy böjtnek vet véget a 20th Century Fox, hiszen az 1983-as rajzfilmsorozat óta Alvin, Simon és Theodore szinte eltűnt, csak két videófilmben tűnt fel az ezredforduló környékén, egyikben a Farkasemberrel, míg a másik Frankensteinnel akadtak össze.

December 28-án (persze Amerikában) azonban végre bemutatásra kerül a Roger nyúl a pácbanhoz hasonló félig élőszereplős, félig számítógép-animált családi film, melyben sokak kedvenc mókusai mellett a My Name is Earl és egyéb Kevin Smith-filmek egyik állandó hőse, Jason Lee játssza a főszerepet.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képre a nagyobb változathoz

Az Alvin és a mókusokban minden bizonnyal a zene továbbra is főszerepet fog játszani, s amíg nincs előzetes, addig a poszterekről lehet némi fogalmunk, hogy milyen stílusú filmet is fogunk látni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rodman6 #14
    Az Alvin és a Mókusok egy amerikai rajzfilm volt régen ti nagyon nagyon lámák! Nem pedig ez a koszos rockbanda. És ez lesz a felújított 3D-s változata.
  • SonicBoom #13
    na ez mi a francnak kellett? ennyi pénzt elkölteni egy ekkora szemétre. már a garfield hányinger volt, de ez? ki találja ki ezeket a szarokat? ezért símán életfogytigra kéne ítélni.
  • Adam II #12
    Jajj de jó!

    Nagyon vicces film lesz mert már az előzetesben is szart eszik az egyik mókus.
    Ti is szeretitek az ilyen böfögős fingós meg szarevős poénokat ugye? Meg a rap zenét is gondolom mert az manapság olyan menő ,hogy rapppelnek meg úgy viselkednek mint egy harlemi nigger gangsta ez olyan menő nem? Remélem lesz benne legalább egy mátrixos belassítás meg egy rakás bújtatott popkúltúrális utalás mert azokon is olyan jót lehet nevetni.
  • winnie #11
    azért, hogy a túl fiatalok is tudják, hogy miről is van szó?
  • Hellion #10
    Túl fiatalok vagytok még. Ezért gondoltatok a punk-féle alvinra. Az alvin és a mókusok egy jó régi rajzfilm volt. Hülye zenével köritve. Nem tudom minek kellett ezt IS feldolgozni.
  • W B #9
    én azt hittem hoyg a magyar együtes... de most nézem hogy nem...
  • azirafael #8
    Mi az hogy kiszivárgott? Bemész bármelyik Cinemacity-be és ki van rakva.... pfff
  • Librarian #7
    Ez a mocskos élet, ez a... HE???????
    :DDDD Én is azt hittem, hogy punkolódunk. :DDD
  • gyuri12 #6
    én is:D
  • 1Obi1 #5
    Jaaaj, thx nem küll a film..