Ötvös Tibor

McG rendezi az új Terminatort?

Úgy tűnik a Charlie angyalai direktora, McG lesz az egyelőre Terminator 4 munkacímen futó új rész rendezője. Ezzel a rendező 2010-ig hét filmben lesz érdekelt.

Úgy tűnik megkezdődtek a következő Terminator epizód előkészületei. A legújabb hírek szerint ugyanis végre sikerült kiválasztani a negyedik mozifilm direktorát, méghozzá McG személyében. A rendező eddig olyan filmekkel próbálta megvetni magát Hollywoodban, mint a Charlie angyalai vagy a Több, mint sport.



Ezzel McG James Cameron és Jonathan Mostow nyomába lépett. A hírek szerint a forgatás még ebben a hónapban megkezdődik, szóval hamarosan további érdemi infókkal gazdagodhatunk. Mindenesetre McG igen kapós lett mostanában. Ezt támasztja alá az is, hogy jelen pillanatban hat tervezett film mellett szerepel ott a neve.

A Me and my Monster egy kisfiúról szól, akinek legjobb barátja egy szörnyeteg. A Nightcrawlers egy azonos címen futó képregénysorozat filmváltozata. A Yucatan egy Steve McQueen által elkezdett, de be nem fejezett alkotás. Emellett van még két, cím nélküli filmterv is a Warner Bros. részére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #13
    Ha már pontosítasz: a t800-as terminátorok olyan ROBOTOK,amelyeket ESETLEGESEN szövettel borítanak be álcázásképp......de semmiképpen sem kiborgok.....(még bevonattal sem,szvsz...)
  • savior #12
    a robotoknak nincs nemük. a terminátorok kibernetikus gépezetek, amelyet emberi szövet borít. nincs x-y kromoszómájuk, tehát se nem férfiak, se nem nők, mint ahogy a mosógéped sem.
  • hdo #11
    Faxa ... Terminator 4 ... erről is lehúznak még egy bőrt. -.-
    /akár szó szerint/
  • Sanyi07 #10
    Basszus, ezt a sorozatot is a földbe tiporják. Mégis ki volt az a barom aki kitalálta hogy McG rendezze? Csinál belőle egy tucat sci-fi popcorn akciót. Nem kéne erőltetni azt ami nem megy. Én azt mondom vagy Cameron csinálja, vagy senki.
  • koimbra1978 #9
    Cameron mással van elfoglalva, két év múlva robban be a mozikba rendezőként megint. Gondolom hatalmas reklámmal és túllépett költségvetéssel
  • pauly #8
    Hát majd meglátjuk az új filmjét hogy milyen lesz,lehet már ő sem a régi :)
  • SonicBoom #7
    Szerintem csak símán Cameron-t kéne elővenni, hogy csináljon már egy rendes sci-fit. Hátha tudna még mutatni a mai kollégáknak egy két trükköt.
  • koimbra1978 #6
    A harmadik rész szerintem azért kellett, mert nem akartak egyből a jövőbe ugrani és egy két dolgot be akartak mutatni. A negyedik rész meríthetne a Terminator könyvekből, akadt egy két jó belőle, csak sajnos mostanában már elég unalmassá lett
  • viizo #5
    és valljuk meg, a charlie angyalai filmek sokak szerint egyáltalán nem gázak ;)

  • fawcet #4
    Terminator vonalról az a véleményem, hogy elég hülyére sikeredett az utolsó rész terminátorai. Nekem eddig a 1-2 jött be rendesen.
    3 után szerintem felejtős lesz a 4-ik is. Kíváncsi vagyok, hogy charlia angyalai direktora milyen lányrobotokkal fog hülyülni.