Szekeres Viktor

Ismét kiszorítja Frei Doktor House-t

Egyszer már megtette és bizony a szeptember 26-i adás eredménye az lett, hogy a szerdánként eddig egyeduralkodó TV2, mely simán verte az RTL Klub Szökését, ezúttal alulmaradt az RTL sorozataival szemben. De a csatorna továbbra is köti az ebet a karóhoz.

A "kötés" eredményeképpen pedig, két hét múlva, vagyis október 17-én a szokásos Doktor House-epizód helyett ismét csak Frei Tamás tárja szélesre látókörünket, hogy vele együtt csodálkozhassunk rá az általunk eleddig még ismeretlen világra.

A múlt heti, tinikről szóló etűdben a Riporter a koránérő tinikről értekezett, viszont a közönséget ez kevésbé érdekelte és a sorozatot nem is nézők is bepróbálták a Prison Break 2. évadának éppen aktuális részét, melyet 1,144 millióan néztek, 30 ezerrel többen, mint a Dossziét - de természetesen a különbség leginkább a 18-49 éves, kereskedelmileg fontos korosztályban ütközött ki, ahol is az RTL-t 620 ezren nézték, míg a TV2 536 ezer nézővel az utolsó helyre szorult a nézőkért folytatott versenyben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Metamorfo16 #6
    Burn Frei Dosszié! éljen House Md. :):):):):)
  • akela572 #5
    Frei-el semmi baj nincs. Az egyetlen baj vele hogy a Dr. House helyére rakják be !
    Ez a nagy baj ! Tiltakozzunk:Frei helyett House !!
  • Wittgen #4
    Néha azért lead jó sztorikat.

    Mióta viszont az akkori kormány bebuktatta az RTL-beli szereplése miatt, azóta nem gyárt igényes műsorokat.
  • Ronny #3
    akkor hatásvadász?
  • Szuli #2
    Nemtudom miről beszélsz, egyáltalán nem igénytelen
  • kollega #1
    Ennek a Freinek az összes tudománya annyi, hogy az igénytelen műsorait mindig be tudja paszírozni valamelyik csatornára, ráadásul főműsoridőben. Mikor fog már úgy megbukni, hogy senki se engedje képernyőre? (Vagy mondjuk lehetne a StoryTV-n...)