Ötvös Tibor

Rose McGowan lesz Barbarella?

Robert Rodriguez barátnője, Rose McGowan is esélyes Jane Fonda klasszikus szerepére. A Barbarella rendezője Rodriguez lesz, így nem lenne meglepő, ha a Terrorbolygó hősnője kapná a szerepet.

Robert Rodriguez a Grindhouse sikertelensége után egy remake-t forgat. Jane Fonda kultikus Barbarella szerepére elég sok színésznőt meghallgattak már, de eddig nem volt meg a befutó. A legújabb hírek szerint azonban a mai napon a producerek megtalálták a megfelelő utódot.



A kiválasztott Rose McGowan, Rodriguez barátnője lett. A hölgyemény a Grindhouse: Terrorbolygó géppuskalábú főhősnőjeként lett világszerte ismert, előtte többnyire mellékszerepekben domborított. Úgy tűnik a direktor mellett komoly sikertörténet lehet az övé.

A történet főhőse Barbarella, egy fiatal nő, aki a galaxisban való utazásai során rengeteg, sokszor szexuális kalandba keveredik. Célja megállítani a gonosz Durand Durand-ot, aki el akarja foglalni a galaxist.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sanyi07 #6
    Nem bírom a remake-eket, de ha Rodriguez rendezi, akkor igen jónak ígérkezik, és akár egy újabb trash-klasszikus is kerekedhet a dologból. Ha elég merészek a filmkészítők.
    Hajrá, Roberto!
  • Big Blaster #5
    Jót is hasított a csirke az Elátkozott Generációban:)
  • ldavid #4
    az hát
    nekem a hangja is tetszik, olyan érdekes :D

    btw szerintem a Charmed-ban lett legismertebb
  • Mister #3
    így van :)

    ja és nem a terrorbolygó miatt lett ismert szerintem.
  • Jack Bauer ahős #2
    Rose viszont istennő.
  • Wittgen #1
    Már az eredeti is fos volt, ehhez sem fűzök nagy reményeket.