Ötvös Tibor

Újraírják Wolverine történetét

A 20th Century Fox nem teljesen elégedett a Wolverine forgatókönyvével, így felkérték a Hitman íróját, Skip Woodsot, hogy javítsa fel David Benioff történetét.

Úgy tűnik jó darabig nem láthatjuk viszont kedvenc mutánsainkat a vásznakon. A negyedik X-Men filmről eddig csak azt tudni, hogy Gambit is felbukkan benne, az előzményeket bemutató epizódnak csak a címe ismert (X-Men: Origins) és Wolverine filmjével is gondok vannak.



A 20th Century Fox ugyanis nem elégedett David Benioff végső forgatókönyvével ezért megbízták Skip Woodsot, hogy kicsit javítsa fel Farkas önálló kalandját. Woods felel egyébként a Fox sikervárományos Hitman című filmjéért is.

A forgatás a tervek szerint novemberben kezdődik meg Ausztráliában, addig az írónak ki kell küszöbölnie a hiányoságokat. A rendezést Gavin Hood vállalta el, a főszerepben ismét Hugh Jackman villanthatja ki pengéit. A bemutató valamikor 2008-ban lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koimbra1978 #6
    Azé' kíváncsi vagyok, mit kell benne újraírni. Nehogy már drámai legyen az egész, mert falra mászok. Egy Rozsomák történettől mit vár az ember?: másfél óra hentelést. Nem kell túlbonyolítani, nem kell csavar bele, kell egy jó rendező meg egy csomó aprítandó ellenfél.
  • MeoH #5
    Hat igy van, a kepregeny vilaga, sztem eleg jo forgatokonyv...
  • drizzt1666 #4
    na az nagyon ostobán nézne ki. De most komolyan, mit lehetne kifogásolni a sztorijában? Úgy kerek ahogy van, nem kell ide vadul baxós meg pityergős jelenetek. Olyan kiszámítható a filmipar -.-
  • Bagiira #3
    Vagy, majd sírni fog mint Pókember:P
  • bugger #2
    Nos, az volt a képregényben is, nem is egy....
  • crotinake #1
    Éljen, akkor ebben is lesz szerelmi szál!! Fuck...