Ötvös Tibor

Justice League of America részletek

Bár a szereposztással továbbra is gondban vannak a producerek, kiszivárgott pár részlet a forgatókönyvből. Eszerint Aquaman mégsem lesz a csapat tagja, ráadásul a csapat egyik tagja átáll a rossz oldalra.

Továbbra is komoly gondok vannak a tervezett JLoA film szereposztó díványán, hiszen eddig mindössze egyetlen szuperhős szerepe lett kiosztva. A válogatás folytatódik, addig nekünk itt van pár részlet a tervezett forgatókönyvből.

Először lássuk, végül kik is kerültek be a csapatba. Superman, Denevérember, Csodanő, Villám és Green Lantern mellett egy eddig nem említett hős, Martian Manhunter is szerepet kap a sztoriban. Aquaman viszont az eddig felmerült hírekkel ellentétben kimarad.

A következő infó bizonyára csak a rajongóknak lesz értékes. Green Lantern polgári neve John Stewart lesz. Villám lesz a csapat legifjabb tagja, aki ráadásul belezúg Csodanőbe. Wonder Woman a hírek szerint a csapat legemberségesebb tagja.

A forrás szerint olyan lesz, mint Angelina Jolie. Denevérember tart attól, hogy áruló van köztük, ezért kifejleszt egy Redeye nevű kütyüt, amivel minden tagot meg tud figyelni.

Ezt használja ki az eddig még nem ismert főgonosz, aki ezzel a szerkezettel próbálja elpusztítani a csapatot és ezzel együtt a világot is. Ráadásul lesz egy hatalmas csavar a film végén, melyet csak az igazi klasszikusokéhoz hasonlítanak (A Birodalom visszavág "Én vagyok az apád" mondata, A Hetedik utolsó 10 perce, A Közönséges bűnözők befejezése).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Su0my #7
    én a TVben láttam a képregényből készült sorozatot, szeretem, hajrá!
  • Csudri #6
    És a Fűrész csavarja? Ha egy olyan szintűt összehoznak már letérdelhetnek maguk előtt!
  • Librarian #5
    De hogy valaki EZEK közül a szereplők közül átálljon a gonoszokhoz? Micsoda marhaság már!

    És hogy Villám belezúgjon Csodanőbe? Ha ezt tovább ragozzák annál, mint hogy "Hű, micsoda csaj!" biztos elszarják... :S Ne nyálazzanak már benne. :S
    A marslakó viszont jöhet, nekem ő a kedvencem. NAGYON kemény csávó. :-)

    "Ráadásul lesz egy hatalmas csavar a film végén, melyet csak az igazi klasszikusokéhoz hasonlítanak (A Birodalom visszavág "Én vagyok az apád" mondata, A Hetedik utolsó 10 perce, A Közönséges bűnözők befejezése)."

    Ez annyira öntelten hangzik nekem... Pff... Hát majd biztos csudamód meg fogunk lepődni. :-)p
  • kanduhr #4
    Csodanő? Degááááz...:S
  • koimbra1978 #3
    Miért nem játszhatná el más a szerepeket? Először Michael Keaton volt Batman és kiderül, hogy van nélküle is Batman film,vagy Chritopher Reeve nélkül is van Superman. Szóval ha találnak egy jó szereplőt, akkor lehet nyugodan más.
  • uTomi #2
    Igaz!

  • Darth Sith #1
    ez mind szép és jó, de amíg nem Christian Bale lesz batman, és Tom Wlling vagy Brandon Routh superman, addig sztem nincs értelme ezt a filmet megcsinálni.

    Vagy játszassák el testépítőkkel, hogy teljesen hűek legyenek a karakterek a képregényekhez... :D
    http://www.supermantv.net/superman/comicbooks/new/superman-flying.jpg
    http://catallaxyfiles.com/wp-content/uploads/2007/02/batman-color.jpg