Szekeres Viktor

Uwe Boll Wii-játékot dolgoz fel

Dr. Boll, legalábbis a Game Daily értesülései szerint, ismét megszerezte egy számítógépes játék adaptációjának filmes jogait. Az érdekes az egészben, hogy a játék még meg sem jelent.

A jó germán doktor ezúttal nem a PS és a PC-rajongók szívébe mártja bele a kiskésit, hanem a Nintendo-rajongókra csap le, hátha ők kevésbé ismerik a teuton filmhentes műveit. A célpont pedig a speciálisan Wii-re fejlesztett, még megjelenés előtt álló Zombie Massacre (Zombimészárlás) című lövöldözős játék. Az 1988 Games játékát a tervek szerint 6 millió dolláros büdzsével fogja Boll megfilmesíteni és a forgatás 2009-ben kezdődne Vancouverben.

Boll kifejtette, hogy a Zombie Massacre-ből a 28 nappal későbbhöz hasonló keményvonalas horrort szeretne készíteni, aki a szerteszét, sokszor a pletykák szintjét sem elérő hírek szerint az 1943-at és a Legend: Hand of Godot is legújabb filmes projektjei közé sorolja. A mester jelenleg a nyáron, ugyancsak Kanadában forgatott Far Cry utómunkálatain ügyködik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • crisztof #16
    Én eddig két filmet láttam tőlle. Az Alone in the dark-ban pl sose voltak egyedül és sötétben is max 3-szor. A másik film címére már nem emlékszem valami horror akart lenni az is de inkább egy röhejes akció parodia volt a sok lövésnél megáll az idő és 3-szor körbefordul a szereplők körül
  • Wittgen #15
    Már többször is írtam, h. Boll-nak azért volt jó filmje, igaz csak 1: a 9 áldozat.
    Azóta csak hulladékot gyárt, de reménykedjünk, hogy lesz még jobb is.
  • winnie #14
    naja, kinek mi a "több". a holtak hajnala 26 millióból, vagy négyszer annyi pénzből készült.
  • PunkZoli #13
    6millla elég sok pénz... btw a holtak hajnala igen jó film volt a kategóriáján belül, és az se került sokkal többe
  • winnie #12
    csekk az amazont.
  • C4ine #11
    FarCry KANADÁBAN?! WTF?!
  • Branson #10
    1. Silent Hill? Resident Evil (szigorúan csakis az első rész)? Most hirtelen ez a kettő jutott eszembe. Tény hogy nagyon kevés a jó, de mostanság haraptak rá a studiók, így lehet pár éven belül eltolódik a siralmas arány (pl Prince of Persia, Hitman)
    2. Ez is tény, de ha egy olyan játékot dolgoznak fel, amihez nagyon sok kellemes élményed kötődik, akkor szívesen néznéd meg moziban/dvd-n, de ha már eleve egy olyan ember nyúl hozzá, aki bármihez hozzáér abból ürülék lesz, akkor még csak nem is reménykedhetsz.
  • koimbra1978 #9
    Munkamániás na...meg lehet dvd-n zabálják a filmjeit. Hol lehet megnézni a dvd eladásokat?:)
  • rolika #8
    nem tudom, mit sírtok.
    1. eddig az összes (tehát nem csak amiket boll forgatott) játékból készített film nem ér annyit, mint egy pár büdös dingókutyavese
    2. úgy csináltok, mintha kitámasztott szemhéjjal kellene végignéznetek minden egyes boll-alkotást. én nem láttam egyet sem, nem is vagyok kiváncsi rá.
  • Branson #7
    Nem azt mondom hogy nem lehet, de Herr Boll nem az ötleteiről híres, hanem a gyomorforgató kliséiről. Szerintem abban reménykednek hogy majd DVD-n behozza az árát film. Olvastam valahol egy összefoglalót a terveiről: eltiltani nem lehet a rendezéstől, de egyre kevesebb pénzt kap. Szóval vagy elmegy a kedve az egésztől, vagy előrángatja a soha nem használt kreativitását.
    Az a baj Boll-al hogy ő nem azért rendez mert fantáziát lát a játékban, hanem mert a játékkal helyettesíti a saját elcsökevényesedett fantáziáját. Ezért nem fog soha egy épkézláb filmet csinálni. A játék adta panelek hebehurgya összedobálásával legfeljebb az anti Oscar-ra nevezhetne be, bár még ott sem merészelnek ilyen mélyre süllyedni.