Ötvös Tibor

Kitűzték a Transformers 2 premierjét

A tervek szerint a Paramount/DreamWorks 2009. június 26-án mutatja be idei sikerfilmjének folytatását. A Transformers második részéről azonban még semmi pontosat nem tudni.

Valószínűleg nincs olyan ember a világon, aki ne mondta volna meg már a Transfomers első részének bemutatója után, hogy ez a sztori bizony folytatódni fog. Nos, igazuk lett. A Paramount/DreamWorks megannyi találgatás után végre adott érdemi infót is.



Eszerint a Transformers 2 hivatalosan 2009. június 26-án debütál a mozikban. És ennyi. Michael Bay visszatérése rendezőként még nem nyert hivatalos megerősítést, Shia LaBeouf és Megan Fox sem nyilatkozott esetleges szereplésükről. A forgatás dátumát is kitűzték: 2008 júniusa.

Korábban felmerült, hogy a rendező a Blu-ray balhé miatt nem szeretné folytatni a franchise-t, ám ezt utólag cáfolták.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BaliBoy #38
    Nekem nagyon bejött ez a film. Így kell filmvászonra vinni egy képregényt, nem úgy mint a 300-at. Az nagy csalódás volt.

    Nekem Bay is tökéletesen megfelel. Imádom a Szigetet, A sziklát, hogy az Armageddonról már ne is beszéljünk. Egyedül ami nekem nagyon nem tetszett az a Pearl Harbour a 2 órás nyáladzásával.
  • hdo #37
    Heh .... folytatódni fog .... sajnos ... még egy pofánköpése az eddig kialakított világnak.
  • shane81 #36

    A filmnek egyébként úgy van vége, hogy Üstökös kirepül az űrbe (stáblista közben)úgyhogy nem kell jeladót meghallaniuk a többieknek az űrben. :) Na meg a Skorponok is csak úgy bemászott a föld alá a sivatagban, csak a farkát hagyta ott.
  • M0RN1NGST4R #35
    ehhez a kovis rendezéshez annyi jutott eszembe, hogy az egyik főszereplő akkor már lehetne terry black is, aki átváltozik... inkább nem folytatom.
  • Librarian #34
    Nincs fantáziátok!!!
    KOVI for director!!! Majd Kovi jön és alkot és Michelle Wild lesz az egyik főszereplő. (Persze az összes pornós csaj beleférne, hisz hajjaj, mennyi nagy robot...) Autobotok, Álcák, emberek, nagy gruppenszex, sebváltó, ami belefér! :-)))
    Lesz itt minden! :-) Lehet élvezni! És évekre előre elvinné az összes pornóoscart! :D

    (Kár, hogy 4 napos osztálykirándulásra megyek, és nem látom majd az ehhez hozzászóló válaszokat!)
  • assdf #33
    Ja igen és a rendezésen cska nnyit kéne változtatni hogy egy kicsivel kevesebb vigjátéki elemet belevinni mert azért úgy 5 perc után már elég idegesitőek voltak az ügyetlenkedő robotok. Viszont az első 45 perc főleg a katari faluban lévő csata nagyon durva volt
  • assdf #32
    Egyébként a sztorit simán lehetne folytatni onnan hogy az álcákat beledobták a marianna árokban (ugye ezzel lett vége),
    majd jönne valami civil kutatócsoport akik jól megtalálnák felhoznák őket a felszinre beinditanák valamelyik sos jeladóját ezt jól meghallaná a többi álca/fővezir stb a zürben, látványosan látnánk ahogy pl szétlövik valamelyik ürbázist majd lenne egy jó kis légicsata stb és természesen a srác megdugná a csajt (csak hogy a romantikus vonal is folytatódjon )
  • dartois83 #31
    Immovable, jó ötlet lenne a magyar változat is
    1. Szabó István: 3 generáción keresztül mesélné el egy zsidó származású magyar küzdelmét a fasiszta Álcák, majd kommunista Autobotok rezsiméi alatt...
    2. Tarr Béla: 13 órás film, végig fekete-fehérben, vidéki helyszínen (Unicron leszakadt feje mellett békésen legelnek a tehenek, néha odapottyantanak egy lepényt)
    3. Jancsó Miklós: A harci jelenetek között néha feltűnik pár vágtázó ló és meztelen nő...
  • immovable #30
    Sztem meg Koltai rendezze és Stohl buci legyen benne az aprító főgonoszírtó szuperhero és a végén széthágja benne a vajnába fülig "szerelmes" dobó katit aki jópénzért hág még bámbölbíível a végén, mert abba is szerelmes.
  • b4dluckboy #29
    Nekem nagyon tetszett,nem valami elgondolkodtató film az tény,de ki várta annak? Szal nekem jöhet a folytatás,és már csak 638at kell aludni!!