Szekeres Viktor

Van hozzá képünk: Farkasember

A szörnyfilmeknek mostanság nincs túl nagy keletje, azonban a jó maszkokkal és különleges effektusokkal megspékelt mozikra ettől függetlenül be lehet rángatni a nézőket, elég csak a gyenge, de látványos Van Helsingre gondolni. A Farkasember is hasonlóval próbálkozik.

És meglehetősen illusztris stábbal teszi ezt, hiszen két Oscar-díjas, Anthony Hopkins és címszerepben Benicio Del Toro szerepel majd a filmben, melyet készítői oldalról is illusztrisnak számító nevek jegyeznek. A rendező az a Mark Romanek lesz, aki sikeresen mutatta meg Robin Williams sötét oldalát a Sötétkamrában és a forgatókönyvet az az Andrew Kevin Walker írta, aki a Hetediket és a 8mm-t jegyezte, s majd tíz éve egy nagyobb mozifilmhez sem adta a nevét.


A Universal nagyszabású viktoriánus horrorjának rajongói (a kép egy próbafelvételről van!) egyébként sajnos várni kényszerülnek a film premierjére, hiszen az eredetileg 2008. november 14-ére tervezett premiert a stúdió 2009 májusára halasztotta, mely egyrészt rossz előjel, másrészt viszont azt is jelenti, hogy a stúdió megfelelő nyári filmnek látja a készülő feldolgozást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • LasDen #3
    mint írva vagyon, hogy ez csak próba felvétel, tehát valószínűleg nem így fog farkasemberként kinézni a filmben....

    de sztem nem kéne remakelni....
  • Világpolgár #2
    Nekem Saddam ugrik be miután elkapták:)
  • Lord Percy #1
    Ez kicsit úgy tűnik mintha Del Toro pepipázva sokadnaposan rátámadt volna valakire... :D:D
    Ez eddig elég gáz... Bár az ötletet szimpizem :)

    Már látom is a híres elődökből vett ugrálásokat:D Komoly lesz... :)