Szekeres Viktor

A Zuhanórepülés elhasalt a mozikban

Kálomista Gábor, az új magyar akciófilm producere odakoppintott egyet a magyar letöltögetőknek, hogy vírussal fogja elárasztani a warezolók gépeit, azonban mindeddig nem tűnt fel a Zuhanórepülés vírusos példánya a neten. A mozik viszont konganak az ürességtől.

Nem szó szerint konganak, de bizony a producernek, akinek a filmográfiájában ott fityeg a 400 ezer nézős Csak szex és más semmi és a 20 ezer nézővel nyitó Tibor vagyok, de hódítani akarok, annak mindenféleképpen csalódás a Zuhanórepülés nyitánya, mely filmre az első héten Budapesten a (pozitív és negatív) reklámok ellenére is mindössze 6378-an voltak kíváncsiak. Ez a nyitány messze alulmúlja a Nyócker rendezőjének előző filmjét.

A bemutatkozás mindössze a 4. helyre volt elegendő a heti toplistán és, ha a film követi az amerikai filmek nézőszám csökkenési trendjét, akkor bizony még a 20 ezer nézőt sem fogja elérni a fővárosban, így az egyetlen esélye a Zuhanórepülésnek, ha a pozitív közönségvisszhang tovaterjed. Ezt a tovaterjedést azonban egyelőre még mi nem halljuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cat #31
    láttam a filmet, és nagyon béna lett. Valamiért a forgatókönyvíró szerint a hazai alvilág = szex + drog + alkohol. Egyfolytában dugnak a filmben, értelem nélkül, amikor pedig nem, akkor elmosodott, ittas állapotban lévő képek vannak. Az elejéből félórát ugy ahogy van, ki lehetne vágni, akkor nézhető lenne, mert így irtó hosszú és egyszerűen elfárad az ember, olyan unalmas. A vágások pedig tragikusak: elsötétül az egész vászon, és tökéletesen új történés kezdődik, kapcsolat nélkül, sokszor olyan ugrásokkal, hogy csak pislog az ember hogy ez most hogy.
  • winnie #30
    attól, hogy részedről a taxi olyan, attól még lehet jó film, nem? a hukkle pedig szenzációs stílusbravúr, egy tanyasi természetkrimi. (egyik sem olyan volt, hogy megvegyem dvd-n, de ha hasonlóan tehetséges filmesek lennének itthon, akkor nem lesnne sz*rban a haza.)
  • The Termentor #29
    Éljen Éljen!

    Debut12 belőled élnek ezek a hulladékgyárosok. Volt már neked saját gondolatod?

    Nem kell hogy tetsszen, értsd. Vagy ha nem érted akkor nézd meg.
    Beletekertem? ASztakurvagecibebaszki, az agyam eldobtam...
    Divatos hajszín, nem???

    Találomra válassz ki egy filmet, nézd végig és mondj róla véleményt. Vagy mondjuk mondd el hogy melyik része mit mondott neked.
    képes vagy ilyenre?

    Az hogy a szinkron jó, az végképp. Beszélsz angolul?
    nemhiszem el...
  • koimbra1978 #28
    Részemről a Taxidermia undorító film, a Dealer unalmas, A Hukkle-től a falra másztam, a marha nagy csend miatt, a Sztornó egyáltalán nem jött be és még sorolhatnám, egyedül a felsoroltak közül a Tesó tetszett.
  • Bandee1987 #27
    Nekem a Tesó és a Moszkva tér (különösen a Moszkva tér) bejött. Bár ezek ugye még újak, a régiek közül a Tanu az, ami alap, aztán nagyon alap még az Indul a bakterház. A hét tonna dollár volt még nagyon jó film sztem. Biztos kihagytam most jópár filmet, sry érte.
  • mellon #26
    Hát pont nem rád értettem :)
    A felsorolt filmek között ott van 1-2 kedvencem.

    A Zuhanórepülést valószínüleg Én sem nézem meg, de bízom benne , hogy nem az év filmét hagyom ki
  • janus391 #25
    biztos az emberek féltek a "beígért vírus"tól és ezért nem mentek el a moziba
  • winnie #24
    nem a minőséigbb, hanem a kommersz. de a vita felesleges, hiszen a többség úgy köp a magyar filmre, hogy lát 2-t évente. ha 2 amerikait látna, akkor az amerikaiakat utálná)

    van, aki amerika-imádó és van, aki a hazaira bukik. és itt a hazai filmek helyére be lehet helyettesíteni az európait: az amerikások kábé minden nemzet filmjét passzolják, ők alkotják a nézők zömét.
  • Randal #23
    Okos. Gondolom az üvegtigris se jó film. Vagy a Tizedes meg a többiek. Esetleg a Tesó ill. még jópár.
    Az amcsik meg kilóra gyártják a filmeket, csak te ezt nem veszed észre mivel ide legtöbbször a minőségibb jut el.
  • KoS #22
    En is egyezek a velemenyeddel. A producer magatartasa miatt nem fogok penzt aldozni a filmre.