Szekeres Viktor

Halasztják az új Frei Dosszié premierjét

Frei Tamás szórakoztató riportfilm-magazinjának premierjét még júliusban kitűzték szeptember 19-re, egy szerdai napra, mely általános megrökönyödést váltott ki, hiszen a Riporter eddig hétfőnként jelentkezett. Azóta a premiert elhalasztották.

A TV2 előzetesen kiadott műsortervében ugyanis szeptember 19-én, este 9 órától a Doktor House éppen soron kövektező aktuális epizódja szerepel, így feltételezhetően a csatorna pár héttel arrébb pakolta a Dossziét vagy mégis csak az eredeti hétfői premier mellett döntött.

Egy biztos, Frei Tamást, ahogy azt korábban megírtuk, nem kell sokáig nélkülöznie az értő közönségnek, sőt, a nyáron megkötött szerződése alapján egészen 2011-ig részesülhetünk a világjáró riporter kalandjaiból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • aRoma #11
    Kedvelem a műsorát, bár tény, későn kezdik adni. de még így is sokkal szinvonalasabb mint a 'kocog' fábry :)
  • Molnibalage #10
    "nézők laikusokokból állnak, és úgy kell elmondani nekik hogy ők is értsék"

    De ha hülyeséget mond, akkor a HÜLYESÉGET értik meg. Ez kinek jó? Butítsuk csak a népet. Összevissza két normális Frei műsort láttam, de az még a "kőkorban volt" '97-ben emlékeim szerint. Az első műsora az eboláról szólt, a második meg egy US NAVY repülőgép hordozóró mindennapjaiba engedett betekintést. Itthon az volt az első ilyen alkalom. A mostanában vetített cucc a Nat.Geo-n gyakorlatilag szinte egy és ugyanaz, csak még jobb, mint a Frei féle.
  • trogerzsiger #9
    de jó! szeressük freit :-)
  • schrank #8

    #5
  • assdf #7
    Szerintem Frei-el semmi gond. Nyilván sok hülyeséget beszél, de ez csak azért van mert a nézők laikusokokból állnak, és úgy kell elmondani nekik hogy ők is értsék. Igy persze sokminden háttérben marad, meg sokminden nem lesz kifejtve rendesen, de legalább hallanak róla az emberek. És ha már felkelltette a figyelemet a téma, akkor akit érdekel ugyis utánna fog olvasni.
  • winnie #6
    " nehogy a kormány emberei balesetben részesítsék..."

    höhö, lol.
  • Wittgen #5
    Nem azért tűnt el, mert átverés volt, hanem mert Orbán Viktor magára vette, hogy a sráctól azt kérdezték, h. mennyiért végezne pl Mo. elnökével (akármelyikkel...), s Freit így jegelni kellett (meg szerintem meg is húzta magát, nehogy a kormány emberei balesetben részesítsék...).
  • ldavid #4
    nálam a second life-os rész volt az,
    amire csak annyit mondtam: "na ennyit Frei-ről"
  • Hellion #3
    Emlékeztek, volt régen egy műsora amiben egy állítólagos bérgyilkost mutatott be. És aztán -jóval késöbb- kiderült átverés volt. El is tünt vagy 1 évre. Hát nem tudom mennyire hiteles még. Bár nézhetőek a müsorai.
  • Csaba42 #2
    Remélem, azért még lesz jápár műsor 2011-ig, és nem fogják sokat halogatni őket.:(