Szekeres Viktor

Távozik a TV2 egyik fő embere

Nem az első távozás az évben, s talán nem is az utolsó, de ezúttal nem arról van szó, hogy felmentettek/elbocsátották volna Lóránt Gergelyt, a TV2 marketing és PR osztályvezetőjét, hanem ő döntött úgy, hogy távozik.

Bár az ember első gondolatait a süllyedő hajós hasonlat tölti meg, de Lóránt nyilatkozata szerint most zárult le egy fontos korszak az életében, mely után eljött az ideje a váltásnak, ráadásul a három és fél éves munkaviszony nagyjából olyan hosszúságú, melyet a versenyszférában környezetváltással szokás ünnepelni. Arról nincs hír, hogy a távozás összefüggésben lenne a TV2 egyik nagy őszi durranásának, az Okosabb vagy, mint egy ötödikes című vetélkedőnek a bukásával.

A TV2 fő PR-embere egyelőre októberi szabadságára koncentrál, s csak később dönt a hogyantovábbról, de minden bizonnyal tisztában lehet további sorsával. Mindenesetre október 4-ig még Lóránt látja el marketing és kommunikációs feladatait, az utódlásról sincs döntés.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Librarian #3
    Hehe, na ja, jól játszották a szerepüket... de azokat, akik ilyen tenyérbemászóan viselkednek az órán, irtózatosan megagyalják a szünetben a durvulósabb nebulók.
    Szóval én raknék a vetélkedőbe SZÜNETET, hogy lássuk akkor mi folyik... vér... :D
  • winnie #2
    nem nagyképűek, csak jól játszák a szerepüket, mint a kommentedből is kitűnik. ez a feladatuk.
  • HJPOWER #1
    Okosabb vagy mint egy ötödikes? Azt inkább tényleg nem kéne emlegetni. Ez már sorban a sokadik hiba. Kérdem én, miért nem tudnak akár tapasztalat nélküli, de normális természetes viselkedésü műsorvezetőt találni, meg kellemes, szerethető egyéb szereplőket. Annyira undorító nagyképű kis mocskokat szedtek össze, hogy uhhh. hagyjuk is...
    De persze biztos nem emiatt távozik... Miért is kéne ;)