Ötvös Tibor

Folytatódik Hamlet története

Folytatódik Shakespeare egyik legismertebb klasszikusának története. Eric Eisner új stúdiójának első alkotása egy tanárról szól, aki gimnáziumi színjátszókörének megmentése érdekében elhatározza, hogy megírja a Hamlet folytatását.

Eric Eisner, a Disney egykori fejének, Michael Eisnernek a fia saját produkciós céget alapított és alacsony költségvetésű filmekkel próbál majd betörni a piacra. Az L+E Productions első kísérlete a Holt költők társasága által lefektetett "különc tanár megregulázza és tudást csepegtet a lázadó fiatalok fejébe" úton halad majd.

A Hamlet 2 munkacímen futó projekt főhőse egy gimnáziumi tanár, aki színjátszókörének megmentése érdekében elhatározza, hogy megírja William Shakespeare klasszikusának folytatását és társulatával elő is adják azt. A főszerepben Steve Coogan és Catherine Keener lesz látható.

A rendezést Andy Fleming vállalta el, aki Pam Brady forgatókönyvébe is alaposan beleszólt. A büdzsé 10-15 millió dollár között lesz. A stúdió tervei szerint évente maximum három filmet forgatnak le 5 és 25 millió dollár közötti összköltségvetéssel (ebben benne van a marketing is).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • matt taylor #1
    Hát ez elég szarul + szánalmasan hangzik!