Ötvös Tibor

Bellatrix Lestrange ismét Potter ellen

Helena Bonham Carter idén debütált a Harry Potter-szériában Bellatrix Lestrange szerepében és karakterét a Harry Potter és a Félvér herceg című hatodik mozifilmben is Tim Burton neje kelti életre.

Szép lassan érkeznek a hatodik Harry Potter filmről az információk. Az már korábban bizonyossá vált, hogy a három főszereplő, Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint, valamint a Harry Potter és a Főnix Rendje direktora a Félvér hercegben is együtt dolgoznak majd.

Ma azonban kiderült, hogy a Bellatrix Lestrange szerepében az ötödik filmben debütáló Helena Bonham Carter visszatér a következő részben is. A forgatást két hónap múlva kezdik meg és 2008. november 21-én kerül a mozikba. A színésznő menedzsere elárulta, hogy bár anyagilag nagyon jól jövedelmezett számukra a Főnix Rendje, Tim Burton neje mégsem volt biztos a visszatérésében.



A Voldemort elleni harc állása igencsak aggasztó; a baljós jeleket már a mugli kormányok is észlelik. Szaporodnak a rejtélyes halálesetek, katasztrófák. A három jó barát egy ideje aggódva figyeli a Reggeli Próféta halálozási rovatát, félve hogy ismerős névre bukkan. Dumbledore időről-időre eltűnik Roxfortból. Senki nem tudja, hogy ilyenkor hol tartózkodik. Az élet azonban a háborús időkben sem csak harcból áll.

A hatodévesek a hoppanálást gyakorolják, olykor rendkívül "érdekes" eredménnyel. A Wesley-ikrek üzleti tevékenysége egyre kiterjedtebb. Szerelmek szövődnek a felsőbb évesek között, a Roxfort házai és egyes lakói továbbra is kíméletlen versenyben állnak. Harry értékes segítséget kap a titokzatos Félvér Hercegtől.

A jó és a gonosz közti frontvonal immár a Roxfortban húzódik. Harry igyekszik minél alaposabban megismerni Voldemort múltját, ifjúságát, hogy rátaláljon a Sötét Nagyúr sebezhető pontjára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sance231 #3
    Uhh, ez a kép most okozott egy kellemes 5 percet, jót nevettem rajta.
  • Loverman #2
    a félvér-ben tényleg sok szerepe van, a főnixben viszont kb pont annyi mint a filmben. ennyi...
  • Darth Sith #1
    a könyvben egész sok szerepe van, de a filmben pár apróbb rövid jelenet.. NEmtom ez mér hír, még mellékszereplőhöz képest is kevés szerepet kapott a filmben.