Ötvös Tibor

Jigsaw negyedik teasere

Megérkeztek a Fűrész 4 első képkockái. A teaser nincs egy perc sem, ám valahogy a hangulattól megborzong az ember. Reméljük Jigsaw ezúttal sem okoz csalódást.

Klikk ide!
Az első kép után tegnap este befutott az első Fűrész 4 teaser is. Bár a sztoriról nem sok konkrétumot tudtunk meg, de az már ebből az alig egy perces filmecskéből is lejön, hogy a hangulatra most sem lehet panasz. A bemutató október 26-án lesz, hazánkba még nem tudni, mikor érkezik meg Jigsaw negyedik játéka.

Jigsaw és pártfogoltja, Amanda halottak. Kerry nyomozó halálának hírére két, tapasztalt FBI profilozó, Straham és Perez ügynök elutaznak a rémült kisvárosba, ahol a veterán Hoffman nyomozó próbálja összerakni Jigsaw kirakósjátékát. Ám amikor régi barátja, a SWAT parancsnok Rigg fogságba esik, a nyomozó kénytelen élesben játszani.

Az első képkockák itt tekinthetők meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • OrigiH1R #5
    engem+nemérdekel:) 1-2 jóvolt,3 silány ezt majd valamikor -talán nagy unalmamban- +nézem:]
  • Lipi1980 #4
    Hát ez olyan semmit mondó volt.
    Ennél még az is jobb volt, amit a Comic Con-on levetítettek...
    Bár gondolom, hogy a teasernek ez a lényege, és a trailer sokkal bővebb, és sokkal többet árul el a filmről...
    Ettől eltekintve nagyon várom a filmet!

    dalton38! Azt elfelejtetted odaírni, hogy az eddigi információk alapján! Ugyanis, szvsz. amíg ekkora sikere van, akkor nem hagyják abba 6 résznél! Én szívem szerint a 3. résszel befejeztem volna, de hát a nép adja a pénzt, ami meg nagy úr...
  • dalton38 #3
    Krissdogg!ha elolvasnád a sztorit akkor megértenéd mi lesz a film lényege!!nekem az összes rész tetszet szerintem ez sem lesz rossz!!a filmnek 6 része lesz!!
  • krisdogg #2
    Nekem tetszett a Fűrész I, és a II is jó volt szerintem (tartogatott még meglepetést), de a III. résztől már a tipikus "nem lehet több bőrt lehúzni" kategória. Én nem jövök izgalomba ettől a plakáttől sem. Valszeg az lesz a filmben h vmi nagy áldozatot kell hozni a tagnak, először nemakaródzik, de feláldozza, amikor 99% kész és éppen kiszabadulna a fickó a csapdából, akkor jár le az idő :S Lesz benne csomó vér, hús és csont szaggatás néhány "nagy meglepetés" és kész...
  • akyyy #1
    Itthon akkor leszmozikban mikor külföldön már hd dvd-ben lesz kapható . . .