Szekeres Viktor

Halasztják a Hitman premierjét

Vita nincs, a 2007-es év egyik leginkább várt premierjéről van szó, persze a számítógépes játékok rabjainak körében. A Doom és a Silent Hill után ismét egy nagyobbacska költségvetésű filmfeldolgozás jön sokunk kedvenc bérgyilkosáról. Csak egy kis késéssel.

Eredetileg a 20th Century Fox október 12-re tűzte ki a Hitman premierjét, de a stúdió megrettent kissé, miután hirtelen megtelt a dátum és négy másik sok moziban terített film is bejelentkezett: baseball dráma Final Season, Tyler Perry új négerkomédiája a Why Did I Get Married, a népszerű és Oscaros Elizabeth folytatása, az Elizabeth: The Golden Age, valamint Mark Wahlberg legújabb krimije, a We Own the Night.

A premier új időpontja tehát november 21-e lett - egy szerdai napról van szó és a Hitmannel együtt a következő filmek mutatkoznak be aznap, vagyis a 47-esnek ők jelentenek versenytársat: az August Rush című fantasy Robin Williams-szel, az Enchanted című animációs film, valamint a The Mist című Stephen King horror feldolgozása.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #2
    Még jól is elsülhet, hiszen ha nem lesznek nagy vetélytársak, akkor esély van rá, hogy elég nagyot szakítson. Ha pedig nyereséges lesz, megnő a bizalom a játékadaptációk iránt és nem sajnálnak a minimálisnál többet belefeccolni a producerek 1-1 projektbe, ami ugye feltételezhetően a minőség javulását fogja eredményezni.

    Hmm...egy jó kis StarCraft film elkélne, mondjuk 150M-ból leforgatva, szigorúan a Blizzard figyelő tekintete mellett...
  • Sabcsee #1
    Nemáá!